Evenement 15-06-19 : Stilteweek


Stilteweek

Houder:
Ben en Ingrid Dudink, College voor Authentieke Trainingen CAT, Frankrijk
  Provincie:
Buitenland
Datum:
zaterdag, 15 juni 2019 - vrijdag, 21 juni 2019
  Locatie:
Domaine La Renardiere, in de Meuse, Frankrijk 500km van Utrecht
Tijd:
  Google Maps:

La Renardiere, Fresnes au Mont, Meuse, Lorraine Frankrijk

Bijdrage:
€ 350,00 alleen verblijf. Cursus gratis
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatlarenardiere .nl

Even weg van stress, geluid, bezigheden, communicatie met anderen, alles wat je allemaal moet in je dagelijkse leven. Even rust, even stilte.....ervaar het gewoon eens!

Deze stilteweek bied je alle ruimte voor innerlijke communicatie en vooral innerlijke stilte. In het programma is er een aanloop naar de stilte waarin je kunt loslaten, daarna drie dagen stilte en de vijfde dag komen we rustig weer terug in ons gewone ritme van communicatie.

In de veilige omgeving van het domein kun je helemaal tot jezelf komen. In deze periode zijn er geen andere mensen op het terrein. Er is begeleiding voor als je even wilt praten. Doel van deze week is genieten van de natuur en vooral ook van je eigen natuur, de mooie innerlijke mens. Kom in contact met deze innerlijke rijkdom. Dat gunnen we jou van harte!

Ben en Ingrid Dudink willen je graag bijstaan in dit proces van verdieping in jezelf. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit je zoveel goeds kan opleveren, is deze week gratis. Je betaald alleen voor het verblijf. Schrijf ons gerust een mail als je persoonlijke informatie wilt: infoatlarenardiere .nl