Evenement 30-10-21 : Rite of the Womb, heling van de baarmoeder


Rite of the Womb, heling van de baarmoeder

Houder:
Francis Janssen
  Provincie:
Limburg
Datum:
zaterdag, 30 oktober 2021
  Locatie:
Horst
Tijd:
19.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 55
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

francisenseatgmail .com

Ik nodig je uit voor de Rite of the Womb in Horst.
The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is a place to create and give birth to life.
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen .
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.
De 13de Rite is een prachtig geschenk aan jezelf.
Door de zachte energie van de inwijding, die zowel een heling alsook een 'blessing' is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. Jouw gevoel van zelfvertrouwen, eigenwaarde en veiligheid zal weer volop kunnen stromen.
Voor alle vrouwen, met of zonder baarmoeder,  wel of geen kinderen gebaard,  wel of niet meer menstrueren. Ook voor mannen, in overleg.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt.
Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit het verre verleden met ons mee.
Ook hebben we zelf kwetsuren opgelopen in dit leven waardoor mogelijk je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.
Nu is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is.
Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. Ervaar hoe heilig en ruimtelijk de baarmoeder is!
De rite van the Womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer meer zal stromen ... Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn!!
Dit oeroud vrouwenritueel van heling en bevrijding uit de Amazone herinnert ons aan deze essentiële waarheid. We verbinden ons ook met Moeder Aarde en eren haar. Je bent van harte welkom!
 
Ervaringen:
de laatste tijd merkte ik dat ik weer veel in mijn mannelijke energie zat. Er was weer veel moeten. Ik had de behoefte om meer in contact te komen met mijn vrouwelijke stuk. Toen ik De workshop "The rite off the womb" tegenkwam was ik gelijk verkocht. Precies waar ik behoefte aan had. Even in contact met mijn vrouw zijn. Mijn zachtheid en mijn liefde. Samen met andere vrouwen.
SERENITEIT  De entree beloofde al veel. Een pad van rozenblaadjes en een reiniging om mee te beginnen. Het zette meteen de toon. Het straalde al meteen liefde en zachtheid uit. Ook binnen was de sfeer meteen prettig. Het vrouwenaltaartje viel meteen op door de sereniteit die het uitstraalde. Ik voelde me letterlijk vol verwachting voor wat komen ging.
INWIJDING  Door middel van meditatie en muziek ontstond er meteen een band. Het voelde veilig. Wat een fijne sfeer in de groep. Ik was klaar om de blessing van de rite off the womb te ontvangen. Deze inwijding bracht me ineens bij een diepe pijn in mezelf. De last van alles wat ik in mijn baarmoeder had opgeslagen. Dit mocht aangeraakt worden. Het voelde veel groter dan mij. Ik voelde me verbonden met alle vrouwen op deze aarde en met de aarde zelf.
VERBONDENHEID  Ieder op zijn eigen manier. Er werd gezongen, bewogen en gewoon geluisterd. Ik voelde me niet alleen verbonden met alle vrouwen, maar ook met het veel grotere geheel. Wat een kracht gaf dit. Ik voelde me gedragen door alle vrouwen aanwezig.
Dank je wel Francis voor deze fijne avond en hoe liefdevol je hem gebracht hebt. XXX
 
Zaterdagavond heb ik n aparte gezellige "vrouwenavond" gehad bij Francis . Ik kwam n tijdje geleden de melding tegen dat zij een avond zou organiseren genaamd "rite of the womb"... Tja, wat was dat nu weer...? Wat moest ik me daar bij voorstellen..? Vergelijkbaar met de riten die indianen en natuurvolkeren vroeger hielden..? Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en aangezien ik graag mijn eigen ervaring doe ipv uitgaan wat anderen zeggen over iets, besloot ik mezelf aan te melden.. Het welkom was heel warm en mooi! Francis had veel werk gemaakt van deze avond. Ze is n kei in het sfeervol aankleden van huis en activiteiten waarbij je je ook echt welkom voelt. Ik ga niet in detail treden over de preciese inhoud vd avond omdat dat jammer is vr diegenen die ook deze speciale avond willen meemaken. Ik vond t heel bijzonder om erbij te mogen zijn. Het is n avond waarbij jezelf als vrouw centraal staat, om te luisteren nr jezelf, te voelen wat je beweegt en ook stil te staan bij je vrouw zijn en jouw persoon. En dit alles samen in n groepje van (mij bekende en onbekende) vrouwen. Het werd wat later dan verwacht maar deze avond had ik niet willen missen. Dankjewel Francis!