Evenement 26-05-20 : Regenboogkinderen - Rainbowchildren


Regenboogkinderen - Rainbowchildren

Houder:
FranciSense, Praktijk voor ThetaHealing, Coaching en Ontwikkeling
  Provincie:
Limburg
Datum:
dinsdag, 26 mei 2020 - zaterdag, 30 mei 2020
  Locatie:
Horst
Tijd:
9.30 tot 17.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 800
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Je intuïtieve vermogens te ontwikkelen, uit te breiden en te oefenen. En voor en door Jong en Oud te volgen!!!

Regenboogkinderen (nieuwentijdskinderen) zijn zeer gevoelig en intuïtief. Ze zijn geboren met een oneindige wijsheid en met de capaciteit om de wereld rondom hen te veranderen. Ze beschikken over een grenzeloze liefde, geduld en aanpassingsvermogen. Ook staan ze open voor alle trillingen en informatiegolven in hun omgeving. Ze ervaren dat gedachten ‘krachten’ zijn. Daarom kunnen ze zich vaak niet concentreren, vertonen een druk gedrag of raken in zich zelf gekeerd.

Vaak worden ze niet begrepen, waardoor de vermogens waarover ze beschikken onvoldoende tot hun recht komen. Het is mogelijk te leren omgaan met de eigen kwaliteiten, gaven en talenten zodat een evenwichtig bestaan ontstaat. Bijzonder geschikt voor ouders, leerkrachten en hulpverleners die met kinderen werken.

Wat aan de orde komt het gevoelsmatig/empathisch lezen van voorwerpen, aura’s zien en veranderen, oefenen van je helderziende vermogens, spreken met je Hoger Zelf contact maken met je totem en kracht dieren, kristallen legging etc.