Evenement 18-02-20 : Bars Access Consciousness class


Bars Access Consciousness class

Houder:
FranciSense, Praktijk voor ThetaHealing, Coaching en Ontwikkeling
  Provincie:
Limburg
Datum:
dinsdag, 18 februari 2020
  Locatie:
Horst
Tijd:
9.30 tot 17.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 300
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

francisenseatgmail .com

Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Los van de diepe ontspanning die dit proces verzorgt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

Access BARS® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.

Wat zijn de BARS®?

DUTCH Access Bars Headchart facebookDe naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd.  Daarin ligt de elektrische lading  van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Elke Bar correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar het genoemd is, bijvoorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, is opgeslagen in de “geld” Bar.

Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.