Evenement 23-01-20 : Basiscursus ThetaHealing® DNA


Basiscursus ThetaHealing® DNA

Houder:
FranciSense
  Provincie:
Limburg
Datum:
donderdag, 23 januari 2020 - zaterdag, 25 januari 2020
  Locatie:
Horst
Tijd:
9.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 450
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

francisenseatkpnmail .nl

Hoe je in het leven staat. Welke keuzes je maakt en wat je belangrijk vindt, creëer je zelf. Het wordt bepaald door wat je tot nu hebt ervaren, wat je erbij voelt en wat je bewust en onbewust gelooft.

Thetahealing® is een methode waarbij belemmerende overtuigingen en eventuele samenhangende trauma’s of gevoelens worden vervangen door een positieve overtuiging en gevoel. De (onbewuste) ervaring die aan de basis ligt van de blokkade die als herinnering, als overtuiging is opgeslagen in je cellen, genen of chakra’s veranderd dus in een bekrachtende overtuiging of gevoel.

Vanwege de veranderingen van Thetahealing® wordt je bewuster. Er ontstaat meer inzicht in je leven, waardoor je betere keuzes kan maken en liefdevoller word naar jezelf en de mensen om je heen. Het zorgt er voor dat je meer gaat handelen vanuit eigen verantwoordelijkheid, waardoor je in je eigen kracht komt te staan. Je voelt je blijer en energieker.

Deze methode is ontwikkeld door Viana Stibal. Haar persoonlijk verhaal over hoe zij zichzelf heeft genezen van botkanker en hoe zij van daaruit deze methode ontwikkelde, vertelt ook over het zelfgenezend vermogen in mensen en het terug nemen van onze originele DNA-structuur.

Voel je welkom en verander op een snelle effectieve manier je leven. Wordt dirigent van je eigen leven!!!
 
Meld je aan via mijn website:
www.francisense.nl
Mail: francisenseatkpnmail .nl
Bel: +31 6 301 45 104
 
Hartelijke zonnegroet,
Francis