Evenement 20-02-20 : ThetaHealing® Manifesteren en overvloed


ThetaHealing® Manifesteren en overvloed

Houder:
FranciSense, Praktijk voor ThetaHealing, Coaching en Ontwikkeling
  Provincie:
Limburg
Datum:
donderdag, 20 februari 2020 - vrijdag, 21 februari 2020
  Locatie:
Horst
Tijd:
9.30 tot 17.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 450,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

francisenseatkpnmail .nl

In ThetaHealing is het concept van manifesteren het geloof dat het mogelijk is iets in de fysieke wereld te creëren door de macht van “de Schepper van Al Wat Is” te gebruiken.

Elke verklaring, gedachte of actie wordt gereflecteerd door wat we manifesteren in onze levens. Elke beslissing die we nemen is gebaseerd op een spiegelreflectie van wat we kiezen te creëren. Wat we zeggen en denken heeft directe invloed op onze beslissingen zowel in ons voordeel als in ons nadeel. Als je constant zegt dat je arm bent, zal je dat ook zijn en blijven. Als je constant zegt en denkt dat je leeft in financiële overvloed dan zal  dat ook zo zijn. Het is daarom zeer belangrijk om een positieve gedachte en levensstijl te hanteren en hebben.

Wanneer je gaat overwegen wat je wilt manifesteren in je leven is de grootste uitdaging te beslissen wat je nú werkelijk wilt. Veel mensen weten niet echt wat ze willen in hun leven, daarom creëren ze het ook niet. Anderen geloven dat hun leven ze leidt en daardoor leiden ze niet hun leven. Deze mensen gaan mee met de stroom en wachten af om te zien wat er gebeurt. De waarheid is dat we onze eigen realiteit creëren en dat het zelfs mogelijk is om het beste wat de wereld je te bieden heeft te manifesteren. Maar eerst zal je moeten beslissen wat je zelf uit het leven wilt halen!

Gedachten is KRACHT, dat je manifestatie doet bewegen.

Woorden zijn KRACHT, die manifestatie nog eens bevestigen.

Tijdens deze 2 daagse cursus ga je je brein her-trainen en ga je blokkades opruimen en hoe je in Theta-staat op de hoogste en beste manier deze techniek kan gebruiken om jezelf te verzekeren van succes in alle aspecten in je leven.

Vereiste vooropleiding: Basis DNA, DNA Advanced en Dig Deeper.