Evenement 27-03-19 : Herstellen doe je Zelf!!


Herstellen doe je Zelf!!

Houder:
FranciSense, Praktijk voor ThetaHealing, Coaching en Ontwikkeling
  Provincie:
Limburg
Datum:
woensdag, 27 maart 2019 - woensdag, 10 juli 2019
  Locatie:
Bergen Limburg
Tijd:
19.30 tot 21.30
  Google Maps:
Bijdrage:
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

francisenseatkpnmail .nl

In 12 avonden en 1 terugkomavond geven we de cursus 'Herstellen doe je Zelf!!'

Bewustwording van psychische klachten is de eerste stap naar herstel. Zelf de regie in handen nemen, zodat u weer het leven kunt leiden dat bij u past. De cursus kan u hierbij helpen. Deze succesvolle cursus start weer in maart.
De cursus is voor iedereen, die last heeft van psychische klachten, verlies van rollen of dierbaren.

Uitgangspunt vormt uw eigen kracht (empowerment) en hun zelfwaardering, hoop en kwaliteit van leven te verbeteren. Zo leert u bijvoorbeeld inzichten krijgen, voor uzelf op te komen, uw mening te uiten en uw eigen keuzes te maken. Dit vormt de basis voor uw verdere herstel.

Doelgroep:

De doelgroep bestaat uit mensen vanuit allerlei kwetsbare groepen. Dit kan op het gebied van psychisch  of psychiatrische beperking (volwassen en jongeren), die er aan toe zijn om aan hun eigen herstel te gaan werken en eigen verantwoordelijkheid daarvoor te nemen. Inmiddels is de methode ook gebruikt voor mensen  met een verslavingsachtergrond, mensen uit de maatschappelijke opvang en voor mensen forensische achtergrond. Volgens de ontwikkelaars en onze ervaring is deze methode ook geschikt voor mensen die door ernstige ziekte of om andere redenen een ontwrichtend proces in hun leven hebben doorgemaakt en kwetsbaar zijn. 

Er is plek voor maximaal 8 personen.