Evenement 28-05-19 : Interactieve lezing De natuur spreekt door Grethe Fioole.


Interactieve lezing "De natuur spreekt " door Grethe Fioole.

Houder:
Spiritueel Centrum De Witte Roos
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
dinsdag, 28 mei 2019
  Locatie:
Spiritueel Centrum De Witte Roos Bodegraven
Tijd:
20.00 uur zaal open 19.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 12.50
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

tinekeatdewitteroos .info

Grethe Fioole is in het dagelijks leven 12 jaar werkzaam geweest als paranormaal therapeute in Waddinxveen. Dit jaar heeft zij haar praktijk zo goed als losgelaten, en is zij zich gaan richten op een geheel nieuw project wat alles te maken heeft met natuur en natuurbeleving.

Op deze avond zullen de bezoekers een reading krijgen en worden zij geïnspireerd om op een andere manier naar de natuur te kijken. Door deze avond te gaan werken met De Natuurkaarten, zal duidelijk worden hoe bijzonder de natuur onze emoties en gevoelens spiegelt.

Het effect dat deze bijzondere Natuurkaarten op je kunnen hebben, berust op het principe dat toeval niet bestaat. Trek je een natuurkaart, dan zal deze, op dat moment voor jou in jouw bewust-wordingsproces van belang zijn. 

De kaarten spreken over patronen, talenten, valkuilen, gevoelens en gedachten die op dat moment een belangrijke rol spelen in je leven. Ze zullen niets zeggen over beslissingen die gemaakt moeten gaan worden, maar zullen wel advies geven over de stappen die je zou kunnen ondernemen. De kaarten zijn afwisselend een bron van inspiratie, troost en vertrouwen.

Door de kaarten te ‘lezen’ en te ‘voelen’ zullen vaak bevestigingen en nieuwe inzichten hun werk op een dieper niveau kunnen voltrekken. De Natuurkaarten zijn een handvat voor een ieder die zich wil verdiepen in zijn of haar eigen spirituele ontwikkeling.