Evenement 14-02-19 : Valentijnsdag Stoelmassage workshop


Valentijnsdag Stoelmassage workshop

Houder:
Spiritueel Centrum De Witte Roos Bodegraven
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
donderdag, 14 februari 2019
  Locatie:
Spiritueel Centrum De Witte Roos Bodegraven
Tijd:
20.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 10,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

tinekeatdewitteroos .info

 

Valentijnsdag:

De commercie speelt daar aardig op in door bloemen, kaarten lingerie etc. aan de man te brengen onder het mom van verwen je Valentijn (je geliefde).

Maar de wereld draait niet alleen om spullen, het gaat om de aandacht die je elkaar schenkt. Daarom is een massage voor je geliefde een mooi geschenk, natuurlijk kun je een professionele masseur vragen hem of haar te masseren (ik sta daar natuurlijk voor open), maar nog mooier is het wanneer je zelf die massage kunt geven.

Het is wetenschappelijk bewezen dat wanneer een massage gegeven door een geliefde er meer gelukshormonen vrijkomen (o.a. serotonine en oxytocine), dan wanneer die massage gegeven door een professional.

Op 14 februari kun je een eenvoudige massage leren, wanneer je alleen komt dan oefenen je op een andere participant van de avond, maar als je samen komt dan kun je ook met diegene oefenen (helemaal leuk als dat je partner is). Je leert de schouders van de ontvanger los te maken en liefdevol te masseren. Tijdens een gezellige avond leer je de ander te masseren. Het wordt een basismassage van de schouders armen en hoofd, waarmee je elkaars energie zuivert en liefdevol in balans brengt.

Zorg dat je gemakkelijk zittende kleding aan hebt, dan kan er door de kleding heen gemasseerd worden, er wordt geen olie gebruikt, laat van te voren weten waanneer fysieke of emotionele restricties zijn in het ondergaan van massages, bij de armen, hoofd, nek, bovenrug en schouders.