Evenement 13-12-19 : Jezus en het Christusbewustzijn - workshop


Jezus en het Christusbewustzijn - workshop

Houder:
Saskia Willockx - Meer Innerlijke Vrijheid
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 13 december 2019
  Locatie:
Voorburg
Tijd:
19.30 - 21.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 49
  Website:

Meer-Innerlijke-Vrijheid.nl

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

saskiaatmeer-innerlijke-vrijheid .nl

Jezus Christus

Het leven van Jezus en zijn vernieuwende spirituele boodschap waren veel méér omvattend dan wat ervan in het Nieuwe Testament is beschreven. Om die reden noem ik hem ook liever Jeshua, zoals zijn naam in zijn eigen taal werd uitgesproken.

Jeshua vestigde de aandacht op het Christusbewustzijn dat in ieder van ons leeft. We hebben allemaal die Goddelijke vonk of Monade in ons hart, dat lijntje naar de Bron waarin alles samenkomt en van waaruit alles is ontstaan. Op dat niveau zijn we allemaal met elkaar verbonden en gelijkwaardig.

Op afbeeldingen zie je hem vaak wijzen naar zijn Heilig Hart, waar dit Christusbewustzijn is verankerd. Je kunt de verbinding daarmee nooit kwijtraken want het is wie je in essentie bent. Je kunt het contact ermee wel vergeten of je niet bewust zijn.

Deze avond, zo vlak voor Kerstmis, gaan we deze Goddelijke vlam aanwakkeren en leer je hoe je dit bewustzijn verder kunt ontwikkelen. Je gaat dan steeds meer onvoorwaardelijke liefde en connectie voelen met alles wat leeft.

Je krijgt een syllabus mee met tekst, uitleg, oefeningen en tips om er mee verder te gaan.

Twee weken later is er een Facebook Live uitzending waar je vragen kunt stellen en praktijkvoorbeelden kunt inbrengen, om je te helpen je nieuwe inzichten en bewustzijn te integreren in je dagelijkse leven.

Mocht je niet bij de FB Live uitzending aanwezig kunnen zijn dan kun je achteraf de video bekijken. Je kunt van tevoren via de mail je vragen indienen.

De workshop is gratis voor leden van de Groei en Bloei Cirkel.

Niet-leden: 49 euro.