Evenement 21-09-19 : Klankreis meditatie


Klankreis meditatie

Houder:
Frank Klank
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 21 september 2019
  Locatie:
de Meditatietuin - Amstelpark
Tijd:
15.00 - 16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

frankklankattelfort .nl

Klank reis meditatie
 
Laten de klanken van de schalen en de stilte die ontstaat je meenemen op een mooie rustgevende klankreis.
 
De stilte geeft je de ruimte om de klanken en trillingen van de schalen in je lichaam te voelen. 
De ruimte om te ontdekken wat dit met je doet en hier bij aanwezig te zijn. In alle rust.. . .
Vanuit de stilte wordt je verder meegenomen op reis door de geluiden van de klankschalen.
Elke klankschaal met een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.
Bij het bespelen van de schaal ontstaat een langdurige klank, rijk aan tonen met trillingspatronen en ruimte voor nieuwe ervaringen.
 
Elke klankschaal-meditatie is anders en ervaar je op je eigen unieke manier. Je zou kunnen zeggen dat de klanken en stilte je precies daar brengen, waar je aandacht nodig is. Dit brengt diepe ontspanning en een gevoel weer thuis te komen in jezelf.
 
Op deze magische plek ten midden van het Amstelpark kunnen wij genieten van een bijzondere reis. Ervaar hoe de rust van de natuur en zingende vogels je ervaring zullen versterken. Wees welkom en laat je onderdompelen door deze groene oase van rust in onze eigen stad.
 
Deze klank reis wordt georganiseerd & begeleidt door het Meditatietuin team & Frank Klank:
“Op mijn ‘spirituele zoektocht’ kwam ik regelmatig in aanraking met de geluiden van de klankschalen en die schalen begonnen mijn interesse behoorlijk te wekken. Ik heb 4 klankschalen gekocht en ben klankschaalmeditaties gaan geven. De 4 klankschalen zijn inmiddels uitgebreid tot 32 klankschalen en ik vermoed dat het niet daarbij blijft!
 
Deze bijzondere instrumenten gecombineerd met stilte maakt een klankschaalmeditatie nog intenser. Stilte speelt in de klankschaalmeditaties een grote rol. Het is vaak moeilijk om tijdens een meditatie rustig te worden in je lijf, in je hoofd.
 
De geluiden en trillingen van de klankschalen kunnen je hierbij helpen. De geluiden van de schalen brengen stilte in de ruimte en die stilte merk je op, je gaat er vanzelf naar luisteren. De ontstane stilte brengt rust. Zo wordt als het ware ‘stil’ in jou.” – Frank Klank
 
Locatie: 
Amstelpark 6, te vinden op Google Maps 
Het pand van De Meditatietuin bevindt zich exact tussen het Rietveldhuis en het Glazen Huis (zoals aangegeven op de borden). 
De dichtstbijzijnde ingang is de Rode Brug.
 
Datum en tijd: 21 september | 15.00 – 16.30 uur