Evenement 24-03-19 : Harp en Klankschalen met Laura Lotti en Frank Klank


Harp & Klankschalen met Laura Lotti en Frank Klank

Houder:
Frank Mannens / Frank Klank
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 24 maart 2019
  Locatie:
Thrive Yoga studio - IJburg Amsterdam
Tijd:
14.30 - 16.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 25,00
  Website:
Categorie:
initiatieven
  E-mail:

frankklankattelfort .nl

Harp & Klankschalen met Laura Lotti en Frank Klank @ Thrive Yoga IJburg 
IJburglaan 961 Amsterdam.   
                                                                                                                
De combinatie van harp en klankschalen zorgen voor een diepe ontspanning voor je lijf en is een weldaad voor de oren. Laat je meenemen in dit klankavontuur vol vloeiende, zachte en intense klanken.
 
Laura Lotti is een harpiste die naast haar klassieke klanken op de harp een breder klankpalet aan geluiden wil laten horen.
Door accent te leggen op het avontuurlijk en intuïtief spelen ontstaat er een absoluut verrassend en nieuw geluid op de harp.
Haar solo album Harpando is een ervaring van meditatieve-, hedendaagse- en geïmproviseerde harpmuziek. www.lauralotti.nl
 
Frank Klank
Op zijn ‘spirituele zoektocht’ kwam hij regelmatig in aanraking met de geluiden van de klankschalen en die schalen begonnen zijn interesse behoorlijk te wekken. Het is zijn passie geworden. De geluiden van de klankschalen maken hem rustig en helpen hem om in stilte te zijn. De stilte vindt Frank belangrijk om nog beter het effect te voelen van de geluiden en trillingen van de klankschalen. En dit effect wil hij overdragen aan de deelnemers van zijn klankschaalevenementen. www.frankklank.nl