Evenement 02-04-19 : Introductie nieuwste Sound of Crystal Frequentie ZON


Introductie nieuwste Sound of Crystal Frequentie 'ZON'

Houder:
NatuurlijkBewust
  Provincie:
Drenthe
Datum:
dinsdag, 2 april 2019
  Locatie:
NatuurlijkBewust Emmen
Tijd:
10:00-11:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 0,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijknatuurlijkbewust .nl

Kristal - LichtKlank - Kristallen klankschalen

Maak tijdens deze introductie vrijblijvend kennis met de nieuwste 'Sound of Crystal' frequentie genaamd 'ZON'. 

Deze nieuw ontwikkelde frequenties bevatten diep helende energetische informatie en werken elk op een specifiek bewustzijnsaspect. Het geeft inzicht, reiniging, heling, integratie en vooral een toenemend hartsbewustzijn. De kristalwereld helpt ons dichter bij de heling en verbindende heelheid te komen waar we als mens en als ziel zo naar verlangen. Een nieuw bewustzijn krijgt steeds meer ruimte in ons en letterlijk in ons fysieke lichaam; ons helend vermogen op alle lagen van 'zijn' neemt toe en het besef dat we deel zijn van een grotere Eenheid daalt steeds meer in. 

Zon

De tweede frequentie die vanaf nu beschikbaar is, is de eerste uit de serie Sound Of Crystal, genaamd ZON. Een intense zonnevlechtreiniger en -opener, met een uitzonderlijke zachte en verwarmende energie die het lichaam in zijn geheel uitlijnt met aarde en meer. Het verdrijft de kou uit je lichaam waarvan je je niet bewust was. En dit alles in een bedding als van een warm koesterend bad.

Kristalenergieen

De frequentie bevat de energieen van: Lemurische Sol Citrien / Healeriet met Kryoliet / Terra Luminiet

Ter introductie

Je bent van harte welkom om in te voelen en te ervaren wat het met jou doet. We gaan ons afstemmen op de energie van deze zonnefrequentie. We doen dat door middel van een grondingsmeditatie, LichtKlank en Kristallijnen klankschalen. Aanmelding is noodzakelijk (zie onderstaande link). Als je dat wilt kun je het flesje aanschaffen voor een introductieprijs van € 5,00. Je bent hiertoe echter niet verplicht.

De introductieprijs geldt voor de hele maand april. Daarna is de prijs € 8,00. Ben je niet in staat om te komen, maar wil je wel gebruik maken van het aanbod, dan kun je een flesje bestellen. Bestellen en meer over de werking van 'Zon' in 'Sound of Crystal-Zon'.

AANMELDING>>>