Evenement 11-03-19 : HEELHEID: Heling uit de Bron - LichtKlank Workshop


HEELHEID: Heling uit de Bron - LichtKlank Workshop

Houder:
NatuurlijkBewust
  Provincie:
Drenthe
Datum:
maandag, 11 maart 2019
  Locatie:
Emmen
Tijd:
10:00-12:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatpraktijknatuurlijkbewust .nl

Een geleide meditatie met klank waarin we een diepere verbinding aangaan met de natuurlijke Wijsheid van ons lichaam. Wij verbinden ons met het aspect van Heelheid dat in ons is

Door de quantum-wetenschap weten we nu dat we ten diepste verbonden zijn met ons lichaam, met de Aarde (natuur) en met elkaar en dat wij actief invloed kunnen uitoefenen op het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Je hebt het vermogen om jezelf te helen, door deze kracht aan te spreken en vanuit je hart de verbinding aan te gaan met iets dat groter is dan je persoonlijke zelf, namelijk het zelf-aspect van Heelheid. In deze heelheid voel je je genezen, heel, dankbaar, intact, gezond, vol levenskracht. Ook al laat je lichaam misschien iets totaal anders zien.

Misschien heb je tot nu toe veel helingswerk gedaan, emotioneel, spiritueel. Je bent je niet alleen bewust geworden van die Eenheid in Alles, je hebt ook vaak die ervaring en beleving. Dan zul je merken dat je lichaam je nu roept om die eenheid op een nog fysiekere laag te gaan voelen en tot stand brengen. Misschien heb je chronische klachten van lichte of ernstige aard. Misschien heb je helemaal geen lichamelijke klachten. In beide gevallen kunnen deze meditaties je iets brengen, namelijk een opruiming in je systeem waardoor er letterlijk meer ruimte komt voor dat nieuwe eenheidsbewustzijn.

De werking van LichtKlank

Begeleidende klanken werken ondersteunend om de nieuwe informatie in je lichaam wakker te maken en te bekrachtigen. Misschien zie je plotseling welke gedachte, overtuiging of onverwerkte emotie tot een voedingsbron is geworden voor een ziekmakend virus. Gedragen door jouw veld van liefde en heelheid kan het je lichaam nu verlaten. Mijn eigen ervaring (het lichaam spreekt) zorgde voor een dusdanige innerlijke verschuiving en helende vrijheid dat dit een krachtige bijdrage is tijdens deze meditaties.

Helende energie in een flesje

Tijdens je eerste workshop staat er een flesje voor je klaar. Bij elke workshop heb je dit flesje bij je, het draagt jouw intentie en helende hartenergie samen met de trillingsfrequenties van de klanken die zich tijdens de workshop laten horen en voelen. Gebruik het dagelijks naar behoefte door intuïtief een paar druppels aan te brengen op je lichaam of onder de tong. Je lichaamsbewustzijn kan de boodschap van heelheid op die manier gronden en integreren.

Werkwijze - intentie

Elke bijeenkomst staat op zich, maar kan ook samen met de andere data deel zijn van een bepaalde samenhang of opbouwende energie. Elke workshop bestaat uit een geleide meditatie, klank van de kristallen klankschalen en de klank die van mijn stem gebruik maakt. Ik weet niet van tevoren welke woorden er worden gesproken en welke klanken er zullen komen. Net als bij alle lichtklankmeditaties is er nooit een vooropgezette vaste structuur, plan, of ingestudeerde vorm. Wel een intentie: een intentie om ons te verbinden met de hoogste Licht in ons zelf, onze innerlijke Bron van Heling.

Maximum aantal deelnemers: zes. Is het volgeboekt, bijvoorbeeld op de maandagochtend, dan kun je uitwijken naar de vrijdagavond, en andersom. Het is niet verplicht (misschien wel aan te raden) om meerdere keren aanwezig te zijn; wel is je aanmelding vooraf voor iedere datum noodzakelijk.