Evenement 23-11-21 : Lezing Paracelsus


Lezing Paracelsus

Houder:
Lectorium Rosicrucianum
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
dinsdag, 23 november 2021
  Locatie:
Centrum Hilversum
Tijd:
20:00 - 22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ vrijwillig
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatrozenkruis .nl

Op dinsdag 23 november is er een lezing bij het Rozenkruis met de titel Paracelsus. Het begint om 20.00 uur en is afgelopen rond 22.00 uur.
 
"Hoe voornaam, lieftallig en wat een schone welstand is het, als de mens zichzelf goed kent en weet wat zijn kwaliteiten zijn.
Want dat is de mens tot groot nut, dat hij weet wie hij is en wat hij is, opdat de eeuwige wijsheid over dat alles regeert, om te begrijpen wat hij moet behouden en waarvan hij afstand moet doen."
Paracelsus is bekend als vernieuwer van de geneeskunde en als grondlegger van de homeopathie en als zodanig stak hij met kop en schouder boven zijn tijdgenoten uit. Maar een gezond lichaam was voor hem slechts een randvoorwaarde in het realiseren van de ware levensopdracht van de mens. Deze levensopdracht is niet zichtbaar in het licht van de natuur maar slechts in het licht van de geest.
 
Tijdens deze lezingavond zullen we vooral Paracelsus zelf laten spreken, zodat hij ons in zijn eigen woorden kan laten delen in zijn verheven inzichten. Na afloop is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.
 
Datum: 23 november 2021 Tijd 20.00 tot 22.00 uur. Toegang vrij. Adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum. Meer informatie op de website www.rozenkruis.nl/hilversum of 023- 518 6185