Evenement 15-04-20 : Maand van de filosofie: lezing Waarheid als weg? Wat hoor je in de Zauberflöte?


Maand van de filosofie: lezing Waarheid als weg? Wat hoor je in de Zauberflöte?

Houder:
Lectorium Rosicrucianum
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
woensdag, 15 april 2020
  Locatie:
Volksuniversiteit Hilversum Centrale Bibliotheek
Tijd:
19:30-21:30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 5,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatrozenkruis .nl

Op woensdag 15-4-2020 organiseert het Rozenkruis in het kader van de maand van de filosofie in samenwerking met de volksuniversiteit Hilversum een lezing getiteld:  Waarheid als weg? Wat hoor je in de Zauberflöte? Filosofie als de vervullende levenskunst? Het is een avond voor interactieve wijsheid met ondersteuning van klassieke live muziek als middel om los te komen van alle ruis van onze “scholingscultuur”, “gezinscultuur” en “straatcultuur” ten bate van de eigen creatief scheppende intuïtie.

 De Zauberflὅte voor een goede reset vooruit, zodat met zelfkennis het kind in je kan ontwaken en je argeloos, onbevangen en open de wereld in kunt gaan met de wereld als spiegel voor jou en jij als spiegel voor de wereld.

Datum woensdag 15 april van 19.30 tot 21.30 uur, toegang € 5,00 Kaarten te bestellen via https://www.bibliotheekhilversum.nl/filosofie  of de klantenservice. Adres: Centrale bibliotheek Hilversum, -s-Gravelandseweg 55, 1217 EH Hilversum. Meer informatie www.rozenkruis.nl/hilversum of 023-5186185.