Evenement 26-01-20 : loskomen van destructieve relaties: de weg naar Eigen Liefde 10 zondagmiddagen


loskomen van destructieve relaties: de weg naar Eigen Liefde 10 zondagmiddagen

Houder:
IndigoDans Coaching & Counselling
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 26 januari 2020 - zondag, 5 april 2020
  Locatie:
omgeving 's-Hertogenbosch: wordt bekend gemaakt via de mail
Tijd:
13.30 - 17.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€499
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

indigodansatoutlook .com

Deze (zelf-)Hulpgroep gaat over groei en ontwikkeling in jouw eigen-liefde. Er is ook ruimte voor jouw pijn(-en) maar het is niet de bedoeling te blijven 'wijzen' naar je (destructieve) relatie(s)/ouder(s). Er is wel genoeg ruimte om deze pijn te doorleven en te doorvoelen, zodat deze los-gelaten kan worden. Dan pas vindt werkelijke heling plaats. Pijn komt met golven en vlagen. Je krijgt tools aangereikt om hier (beter) mee om te gaan zodat deze pijn doorvoeld en los-gelaten mag en kan worden. 

 

We gaan in deze groepen onze zelf-healing en zelf-vertrouwen en eigen-waarde en kracht in gang zetten/vergroten. Er zal ook een familie-opstelling plaatsvinden halverwege de cyclus door een deskundig persoon die hier vakkundig gediplomeerd en ervaren in is. Tevens bieden we een Transformational Breath ademworkshop aan binnen het traject. Dit zijn twee krachtige tools om je bewustzijn te vergroten en hierin los te laten.

 

Voor meer info en/of aanmelding stuur een mail aan indigodansatoutlook .com of kijk op www.indigodans.nl onder het kopje coaching & counselling

 

Vroegboek korting 449,-