Evenement 31-03-19 : Dagworkshops/ activatie De Paradijscode


Dagworkshops/ activatie De Paradijscode

Houder:
Hart et Cetera, door Mariëlle van der Schrier en Maarten Willemse
  Provincie:
Limburg
Datum:
zondag, 31 maart 2019 - zondag, 30 juni 2019
  Locatie:
Hart et Cetera
Tijd:
Aanvang 11.00 – 16.30 - lichte lunch
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 44,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathartetcetera .nl

De Paradijscode: Erkennen wie je bent, waarderen wie je bent, liefhebben wie je bent.

In deze lichtworkshop ga je zowel praktisch als energetisch aan de slag met de Paradijscode. De Paradijscode gaat over jou, over jouw weg terug naar de bron, terug naar je kracht en naar je creativiteit. Door Jezelf te erkennen, te waarderen en lief te hebben kan jouw stukje paradijs op aarde verwezenlijkt worden, de sleutel ligt verscholen in jou.

Tijdens de workshop gaan we afwisselend door middel van oefeningen en creatieve opdrachten en het lesmateriaal onderzoeken hoe jouw paradijs eruit ziet en wat het paradijs voor jou betekent. Je gaat contact maken met je oorsprong (wie je ten diepste bent) om van daaruit de route terug te vinden naar jouw paradijs.

Het energetische deel van de workshop vindt plaats tijdens een geleide meditatie waarbij Mariëlle de energie/boodschap channelt van een van haar gidsen. Tijdens deze meditatie vindt er ook een activatie plaats en ontvang je de lichtcoderingen die je kan integreren in jouw DNA/lichtlichaam. Dit is altijd individueel afgestemd op jouw zielendoel en de behoefte van het moment.

Het lichtwerk dat we tijdens de avond doen, vormt een verbinding tussen jouw individuele stuk en het collectieve stuk. Het is altijd een verrassing, ook voor onszelf, hoe dit tijdens de avond vorm krijgt en wat er mag gebeuren.

Wil jij ervaringen die je belemmeren zoals bijvoorbeeld schuld, oordeel en lijden loslaten? En heelheid, liefde, overvloed en flow in je leven verwelkomen? Dan is het paradijs wellicht ook iets voor jou? Om jouw natuurlijke staat ten volle (weer) te beleven

Om werkelijk jezelf te zijn. Onbevangen en in verbinding. Wees welkom.

Data dagworkshops: zondag 31 maart en 30 juni
Aanvang:                    11.00 – 16.30uur (inloop vanaf 10.45 uur)
Bijdrage:                     € 44,-( incl. licht lunch)
Locatie:                      Hart et Cetera, Bolwaterstraat 38, Venlo
Aanmelden:                infoathartetcetera .nl of 06-11261918 

Begeleiding:               Mariëlle en Maarten