Evenement 09-03-19 : Inanna en haar reis naar de onderwereld: verhaal met klankbeleving en nagesprek


Inanna en haar reis naar de onderwereld: verhaal met klankbeleving en nagesprek

Houder:
Inresonantie
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 9 maart 2019
  Locatie:
Het kerkje De Terp in Oudorp (Almaar)
Tijd:
19.30 uur tot uiterlijk 21.15 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,--
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

brigitta .oudegaathetnet .nl

Inanna en haar reis naar de onderwereld: een vertel voorstelling met klank over een eeuwenoude Mythe van de Godin Inanna

De eeuwenoude en boeiende mythe van de Soemerische Godin Inanna en haar reis naar de onderwereld is een krachtige spiegel en biedt handvatten voor persoonlijke groei van mensen in deze tijd. Ieder mens zal op enig moment in zijn of haar leven voor de uitdaging staan om af te dalen naar de eigen onderwereld.Soms gebeurt dat gedwongen, bijvoorbeeld bij een burn-out. Soms vrijwillig, als je op zoek bent naar de diepere (spirituele) betekenis van het leven en zelfontwikkeling. De voorstellingswereld van de mythologie is een symbool voor spirituele krachten binnen in ons.

Laat je meevoeren in de beleving van de muzikale vertelling over de mythe van de Godin Inanna en haar reis naar de onderwereld. Ontdek in het nagesprek wat de archetypische beelden jou te vertellen hebben en welke roep jij hoort uit de onderwereld.Als je de moed hebt risico’s te nemen en je eigen schaduw te ontmoeten dan opent het leven zich steeds meer voor je. Ervaar hoe deze mythe je inzicht kan geven en je kan helpen je weg te vinden in het leven van alledag. Na het verhaal en de klankbeleving is er een nagesprek waarin de betekenis van deze Mythe je nog duidelijker zal worden. 

Deze unieke sessie van verhaal, klank en nagesprek wordt aangeboden door een team van 3 personen:

Brigitta Oudega koos, na een juridische loopbaan in het bedrijfsleven, voor de studie psychologie. Daarnaast heeft ze zich ontwikkeld in de rol van verhalenverteller. Zij gelooft in de transformerende kracht van verhalen. Zij vertelt het verhaal van Inanna en begeleidt deze avond het nagesprek.

Anne & Jacinta (www.inresonantie.nl) geven al vele jaren Klankhealing Concerten. Zij werken vanuit een liefdevolle intentie met aandacht en zorgzaamheid, waarbij zij zich verbonden voelen met de bron en alles wat leeft. Zij zullen het verhaal van Inanna begeleiden met de klanken en je dieper meenemen in de beleving van het verhaaal.

Meer Informatie:   www.inresonantie.nl zie Concertagenda onder Overige Klankactivieiten Facebook pagina: https://www.facebook.com/inannaverhaal/

Locatie: Kerkje De Terp, Kerklaan 4, 1829 BS Oudorp (Alkmaar)