Evenement 13-09-20 : workshop GELD - belichaam je overvloedsbewustzijn en leer tappen uit eigen Bron


workshop GELD - belichaam je overvloedsbewustzijn en leer tappen uit eigen Bron

Houder:
Patrick Scheers
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 13 september 2020
  Locatie:
Cuijk
Tijd:
10.00u - 17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 144
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

overvloedat5d-geld .nl

Overvloed is jouw geboorterecht! Echter, negatieve overtuigingen op geld blokkeren de stroom van overvloed, want geld is ook een aspect van overvloed, zeker in 3D. Vandaar dat deze workshop gaat over het herzien van jouw kijk op geld. Geld is verbonden met eigenwaarde en dus ook eigenliefde. Uiteraard is overvloed veel meer dan geld.

Voor het ego is de verdeling van de rijkdom op Aarde scheef; vanuit bewustzijn is het juist. Jouw bewustzijn bepaalt jouw realiteit: zo binnen, zo buiten. Jouw gedachten en gevoelens bepalen jouw uiterlijke wereld. Wil je verandering in de uiterlijke wereld, dan zul je je innerlijke overtuigingen moeten herzien en verantwoordelijkheid nemen voor jouw omgang met geld en jouw financiële situatie. Meesterschap in de stof brengen.

Deze workshop is gericht op het leren belichamen van jouw overvloedsbewustzijn en leren tappen uit eigen Bron, doordat je weer gaat resoneren op de Brontrilling van overvloed, vanuit lichaamsbewustzijn. Geen trucjes of standaardtechnieken, maar krachtige praktische handvaten en diep zelfonderzoek, wat leidt tot bewustzijn vanuit je eigen Bron afstemming en die gronden in je lichaam. Doorleefde ervaringen en belichaamd bewustzijn zijn de leidraad in deze workshop.

De resultaten van de workshop zijn afhankelijk van het bewustzijn van de deelnemer. Voor de een ontstaat er meteen directe zichtbare verandering, voor de ander heling in de familielijn en bevrijding van familiekarma.

Praktische informatie:

Workshop van 10.00 uur tot 17.00 uur in Cuijk.
De investering in jezelf bedraagt € 144,- incl. BTW
Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt over gemaakt per bank. Bij aanmelding per mail ontvang je de rekening- en adresgegevens.

Ter voorbereiding op de workshop raad ik je aan (enkele van) mijn artikelen te lezen. Ik weet inmiddels dat dat ook al wat in beweging zet, omdat het een totaal andere benadering op geld is. Ik pas universele en natuurwetten toe. Enkele artikelen gelezen hebben vergemakkelijkt het volgen van de workshop: https://5d-geld.nl/category/artikelen/

Lees ervaringen van eerdere deelnemers op: https://5d-geld.nl/ervaringen/

Let op: Bij aanmelding zal de energie van het persoonlijk proces direct van start gaan!
Dat betekent dat je mogelijk ook allerlei innerlijke sabotage of weerstanden kunt tegenkomen voordat de workshop plaatsvindt. Dit kan op vele manieren vorm krijgen en je proberen over te halen om op het laatste moment af te zeggen.

Wil je deelnemen aan deze workshop?
Stuur dan een mail naar: overvloedat5d-geld .nl