Evenement 16-02-20 : Van Tekorten - Naar OvervloedsBewustzijn


Van Tekorten - Naar OvervloedsBewustzijn

Houder:
5D-geld
  Provincie:
Zeeland
Datum:
zondag, 16 februari 2020
  Locatie:
Clinge
Tijd:
10.00u tot 17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 144
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

overvloedat5d-geld .nl

In deze workshop gaan we het tekorten (armoede) bewustzijn omzetten in overvloedsbewustzijn en de verbinding met de eigen Bron en de daaruit voortkomende stroming weer openen.
Dit betekent gedachtepatronen loslaten en gevoelens opschonen, oa door het opschonen van de voorouderlijke lijnen.

Geld is een onderdeel van overvloed. Uiteraard is overvloed zovéél meer dan enkel geld. Wanneer je stroomt op overvloed gaat er een compleet andere ziens- en denkwijze voor je open. Jouw gevoel stroomt ‘puur’ omdat je bewust bent van jouw Bronverbinding (De rechte lijn) en hieruit dan ook rechtstreeks tapt. Overvloed is voor iedereen aanwezig, mits je hiervoor intunet op Jouw eigen Bron.

Door de verbuigingen / emotionele kleuringen zijn we de verbinding met onze eigen Bron kwijt geraakt. De verbuiging komt voort uit emotionele programmeringen (het idee van elkaar moeten helpen) en daarvoor de scheppings-/Godskracht inzetten vanuit persoonlijke belangen. Dat is het misbruik van de Godskracht, dat heeft geleid tot de Val van Atlantis. Die energie zit opgeslagen in geld. Daarom zit er zoveel lading op geld.

De Wet van aantrekkingskracht op fysiek niveau toepassen... Vanuit (lichaams)bewustzijn. Veel mensen gaan voorbij aan het feit dat hun uiterlijke situatie het gevolg is van hun bewustzijn. Vervolgens verwijten ze banken en de elite voor de ellende van hun uiterlijke situatie en schoppen tegen het vervormde systeem. De weerstand en hardheid van het systeem is hun eigen armoedebewustzijn. Daarom is bewustzijn nodig. Verandering van binnenuit ! Deze workshop helpt daarbij.

Tijdens de meditaties zal een energie in de ruimte worden gebracht, waarop je kunt gaan meeresoneren. Meerdere zaadjes worden geplant. Van daaruit dien je vervolgens zelf jouw bewustzijn te veranderen. De workshop is dan ook een aanzet tot en geen eindpunt. Eigen innerlijk werk is vereist. Daardoor komt het ook in je lichaamsbewustzijn terecht.

Niets is wat het lijkt, maar het is precies, zoals het moet zijn. Voor het ego is de rijkdom in deze wereld oneerlijk verdeeld. Vanuit bewustzijn klopt het precies: Iemands bewustzijn bepaalt of hij / zij overvloed kent in diens leven.

Patrick en Isabelle geven deze workshop. De oefeningen / meditaties zijn énorm krachtig waardoor ze een énorme nawerking / verschuiving zullen brengen in jouw systeem. Tijdens de workshop is er voldoende mogelijkheid voor interactie en vragen te stellen.

Wil jij jouw overvloedsbewustzijn gaan belichamen, dan kan je je aanmelden door een mail te sturen naar overvloedat5d-geld .nl. Hierbij krijg je dan ook het adres en het rek. nr waarop je de uitwisseling kunt overmaken.

Investering in jezelf : 144 Euro (Incl compleet syllabus, gezuiverd water, verse kruidenthee, gezonde tussendoortjes. Lunch dien je zelf voor te zorgen).

*Jouw plaats binnen de groep is verzekerd door het compleet bedrag ‘vooraf’ over te maken op de rekening van Isabelle (Rek. nr krijg je bij aanmelding).

Valkuilen : Hou er rekening mee dat de energie van deze bewustzijnsveranderende workshop geactiveerd wordt binnen uw systeem van zodra je je aanmeldt.
Het gekwetste ego zal zijn allerbeste tools gaan inzetten om je niet te laten deelnemen. Trap hier alsjeblieft niet in, het is enkel het gewonde deel, die de boel saboteert en je wil verhinderen de workshop te volgen.

Patrick heeft een hele andere kijk op en gevoel bij geld. Het is aan te raden vooraf zijn artikelen te lezen op: https://5d-geld.nl/category/artikelen/ Dat zorgt ervoor dat hetgeen aan bod komt in de workshop beter gevolgd kan worden.

Isabelle werkt vanuit haar praktijk als Multidimensioneel Healer en kan jou helpen om jouw bewustzijn te verruimen. Dit alles doet Isabelle vanuit eigen belichaming en levenservaring. https://www.healingstar.nl/

Liefs,
Patrick en Isabelle