Evenement 13-10-19 : Van Tekorten - naar OvervloedsBewustzijn


Van Tekorten - naar OvervloedsBewustzijn

Houder:
Patrick Scheers
  Provincie:
Zeeland
Datum:
zondag, 13 oktober 2019
  Locatie:
Clinge
Tijd:
10.00u - 17.00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 144
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

overvloedat5d-geld .nl

In deze workshop gaan we het tekortenbewustzijn omzetten in overvloedsbewustzijn. Dit gaat via het openen van bewustzijn en openstellen voor overvloed, op alle vlakken.

Geld is een onderdeel van overvloed. Uiteraard is overvloed zovéél meer dan enkel geld. Overvloed is voor iedereen aanwezig, mits je hiervoor afstemt op de juiste en pure Bron, waaruit wij allen afkomstig zijn. Je leert tappen uit eigen Bron.

Tijdens de meditaties zal een energie in de ruimte worden gebracht, waarop je kunt gaan meeresoneren. Meerdere zaadjes worden geplant. Van daaruit dien je vervolgens zelf jouw bewustzijn te veranderen. Dat zal gebeuren door situaties, die waarschijnlijk na de workshop in je leven zullen komen. Eerst dienen deze zaken te worden getransformeerd/geheald, zodat je je eigen overvloedsbewustzijn kunt gaan belichamen. De workshop is dan ook een aanzet tot en geen eindpunt. Eigen innerlijk werk is vereist.

Niets is wat het lijkt, maar het is precies, zoals het moet zijn. Voor het ego is er een oneerlijke verdeling van rijkdom in deze wereld. Vanuit bewustzijn klopt het precies: Iemands bewustzijn bepaalt of hij/zij overvloed kent in zijn/haar leven.

Daar gaan we actief aan werken in deze workshop: Bewustzijnsverandering in de groots mogelijke zin van het woord… Dat zorgt voor het opengaan van de hiervoor bedoelde andere ziens- en denkwijze.

Om de energie van de workshop dieper te kunnen laten landen is het aan te raden Patricks artikelen te lezen, waarin hij zijn andere kijk op en gevoel bij geld verwoord heeft: https://5d-geld.nl/category/artikelen/