Evenement 03-01-20 : De Verbinding - transformatie traject (4,5 maanden)


De Verbinding - transformatie traject (4,5 maanden)

Houder:
Nicky Verbeek
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
vrijdag, 3 januari 2020 - vrijdag, 8 mei 2020
  Locatie:
Nederhorst den Berg
Tijd:
19:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1299
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatnickyverbeek .nl

De Verbinding

Een intensief en zeer persoonlijk toegespitst leertraject van 4,5 maanden, geheel in het kader van onze energetische natuur, het veld van creatie en de wet van aantrekking.

Dit traject staat volledig in het teken van transformatie en groei. Van wonderen en van heling. Van alles is mogelijk, zolang als jij het wil. Stap voor stap zal je de magie van jouw levensenergie zien openen en ontvouwen. Je wordt co-creator van jouw levensstroom.

Je bent al een creator. Je creëert nu ook (al). Maar omdat je er (voor het grootste gedeelte) niet bewust van bent is je creatie nog beperkt of beperkend, en dat voel je. Je leven verloopt nog niet zoals je werkelijk wil en jij bent nog niet moeiteloos jezelf. Je voelt je (af en toe) nog minderwaardig, onderdrukt, mislukt, gefrustreerd, gespannen, angstig en verloren en weet dan niet wat je kunt doen en hoe je eruit kan komen.

 

De grote oversteek

Tijdens deze 18 weken kom je in directe verbinding met jouw scheppende bron. Je leert te werken met je eigen energetische natuur en de logische regels die jouw natuur volgt, waardoor jouw leven optimaal tot uitdrukking kan komen.

 

Voor wie?

Dit traject is er voor hen die klaar zijn met kleine stapjes. Die zich niet meer bevredigd voelen met hier en daar plukjes wijsheid te vergaren, maar zich serieus willen toeleggen op 1 duidelijke weg. Voor hen die niet meer willen ‘terugvallen’. Voor hen die klaar zijn voor ‘de grote oversteek’.

 

Onderwerpen

Bewustzijn praat met je. Voelen = Afstemmen.

Gevoelens onderscheiden: Welke gevoelens communiceren vanuit je hart? Welke gevoelens komen voort uit weerstand?

Gedachten vormen de aanzet tot creatie. Bewust worden van je eigen gedachten.

Werken met gedachten. Loslaten en bewust kiezen.

Afhankelijkheid en manipulatie, de ‘verkeerde’ verbinding.

Het ‘Filter’ en het ‘Veld van creatie’. Jouw directe verbinding met de bron.

Beperking, spanning, angst & hoop. Overvloed, vertrouwen, ontspannen & onvoorwaardelijkheid.

Wanneer je dit traject aangaat leer je te leven als co-creator van jouw bron. Je gaat dit leren, weten, voelen en ondervinden. 

Je komt in aanraking met de wonderbaarlijke magie van jouw leven en leert je af te stemmen op jouw unieke levensenergie.

 

Het traject bestaat uit

6 thema’s, 1 per 3 weken. Elk thema gaat van start met een super-informatieve webinar. Hierna ontvang je de opvolgmail met het zelfonderzoek van deze maand. We werken het zelfonderzoek samen uit in privé sessies. Bovendien krijg je volledige e-mail ondersteuning.

 

Investering

€ 1299,00 (betaling in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk)

Heb je vragen, wil je meer informatie of meteen jouw plekje reserveren? Neem gerust contact met mij op: infoatnickyverbeek .nl

nickyverbeek.nl/verbinden