Evenement 24-03-19 : : ‘Ontmoet de goeroe in jezelf’


: ‘Ontmoet de goeroe in jezelf’

Houder:
Benedicta Sint Michielsgestel
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
zondag, 24 maart 2019
  Locatie:
Benedicta spiritueel ontmoetingscentrum
Tijd:
9.00
  Google Maps:

Zegenwerp 1B Sint Michielsgestel

Bijdrage:
€ 85,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
bedrijfsleven
  E-mail:

Unieke workshop in Sint-Michielsgestel speelt in op het ontdekken van eigen kracht – en het doorbreken van beperkingen daarin

Zondag 24 maart: ‘Ontmoet de goeroe in jezelf’

Steeds meer mensen ontdekken hun eigen innerlijke kracht. Toch is opkijken ‘naar de ander die beter is en alles kan’, vaak hardnekkig. Vaak is dat een goeroe, een aansprekende leraar buiten ons. 

Toch is de echte goeroe te ontdekken in onszelf. Deze workshop speelt daaropin. Met een knipoog: ‘Een workshop die je op een voetstuk zet.’

Wat is een ‘goeroe’?

Goeroe betekent simpelweg: ‘leraar’, en nog wezenlijker: hij/zij die ons van donker (gu) naar licht (ru) leidt. Meestal bedoelen we ermee een wijze, sjamaan, ‘echte’ Indiase guru, verheven meester, invloedrijke management-denker etc. 

Deze dag workshop ziet het fenomeen ‘goeroe’ ruimer: elke persoon wiens wijsheid, roem, aantrekkelijkheid etc. we volgen en die we vaak ongemerkt op een voetstuk zetten op zo’n manier, dat we onszelf voor een deel uitschakelen. Zodat we ons klein houden, andermans wil tot wet verheffen en vooral: kracht weggeven. Er zit volgens de begeleiders (Magda Verwey & Marnix lamers) nog van alles vast op dit stuk. Wat wil er vrijkomen? 

Deze workshop is voor iedereen die het ook verfrissend en heilzaam lijkt om die patronen ‘ns te doorgronden en te transformeren. Om de dynamiek van goeroe-zijn en - volgen dieper te ervaren, en je eigen goeroe te (her)ontdekken en (her)waarderen. Iedereen vanaf 18 jaar is volledig welkom, ongeacht achtergrond en ervaring.

Resultaat: beperkende patronen loslaten en in je eigen wijsheid, je eigen meesterschap stappen. Deelnemers ontdekken dat nieuwe potentieel – waarvan we al lang wisten dat het er zat.  

Praktisch


·      Datum: zondag 24 maart 2019. Inloop 09 uur, start 09.30 uur, einde 17 uur·  

Locatie: centrum Benedicta, Zegenwerp 1B, Sint-MichielsgestelDeelname: € 85 per persoon incl. BTW en e-ticket, ex. een heerlijk verzorgde lunch met biologische producten: mogelijk à € 12,50.  Opgave uiterlijk donderdag 21 maart.

·      Maximaal 24 deelnemers. We starten een 2e workshop dag bij extra grote belangstelling.