Evenement 28-03-19 : Training Natuurwezens en Sjamanen Spirits


Training Natuurwezens en Sjamanen Spirits

Houder:
Marjan Tabak, Beide benen op de grond
  Provincie:
Drenthe
Datum:
donderdag, 28 maart 2019 - vrijdag, 27 september 2019
  Locatie:
Orvelte/ Schoonoord
Tijd:
10.00 uur tot 16.30 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1345,=
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatbeidebenenopdegrond .nl

Twee werelden waaruit ik informatie verzamel zijn de Spirits vanuit het Sjamanisme en de Natuurwezens. Beide werelden komen samen in deze training.

Zoals de Spirits mij vertelden toen ik op Vision Quest was:

"De mens laaft zich aan één bron en denkt de wijsheid in pacht te hebben door specialisatie. In feite is ze beperkt. Alle bronnen komen voort uit één Bron. Deze Bron wordt gevoedt door het water uit moeder aarde ( grondwater) en de Vader ( Hemelwater). Voed je met alle bronnen en alles zal tesamen komen." 

In deze intensieve training leer je met de natuur, de vier elementen en de Natuurwezens communiceren. Vanuit de Spirits van het Sjamanisme leer je o.a. werken met Krachtdieren, informatie verzamelen en adviesplannen schrijven. Beide informatiebronnen voegen zich samen zodat jij van de 'oude -wijze' bronnen een nieuwe informatiestroom kan maken. Dat kan je bijdrage zijn aan een verbindende wereld.

De training is voor 50% in de natuur ongeacht de weersomstandigheden, het is zoals het is. Via de website download  je het volledige programma. 

 2019: 28 maart -11 april - 25 april - 9 mei - 23 mei - 20 juni - 11 juli - 29 augustus - 5 september - 26 en 27 september