Evenement 06-07-20 : Body, Mind en Spirit Retreat - Ria Regnery ism Janna Hopman


Body, Mind & Spirit Retreat - Ria Regnery ism Janna Hopman

Houder:
Ria Regnery
  Provincie:
Buitenland
Datum:
maandag, 6 juli 2020 - woensdag, 8 juli 2020
  Locatie:
Landgoed Petite Somme bij Septon-Durbuy in de Belgische Ardennen
Tijd:
maandag: 15.00 - woensdag: 14.30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 375 vol pension
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatria-regnery .nl

Drie dagen heerlijk opladen, nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen.

Ria Regnery en Janna Hopman, zijn twee ervaren spirituele coachen, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en afwisselende spirituele retraite voor je body, mind en spirit.

Ria Regnery: Chi body work

"Herontdek je lichaam, hervind je ziel" Deepak Chopra. Ik werk met chi kung, tao yoga en klank. Aanwezig zijn, presence, is belangrijker dan de uiterlijk vorm in mijn lessen. De oefeningen verbinden je met je lichaam, je leert te luisteren en je open te stellen voor dat wat er is (je zintuiglijke sensaties, je gedachten, je gevoelens zonder voorwaarden en zonder oordeel). Dit geeft je lichaam de mogelijkheid zich af te stemmen op je systeem (je essentie), zodat er op een organische manier een nieuwe ordening kan onstaan in verbinding met je essentie. Kijk voor meer informatie over mijn  werk op www.ria-regnery.nl.

Janna Hopman: Galactisch Lichtwerk

Als regressei en reïncarnatie therapeut, channel voor de Sterren Civilisaties van Licht en Liefde en als ascentie coach begeleidt zij mensen bij het proces van ontwaken in hun persoonlijke en spirituele kracht. In de workshop meditaties deze dagen, gaan we vanuit eigen waarnemingspiritueel op ontdekkingstocht. We doen de meditaities in het geactiveerde Stargate portaal waarin we voor deze ervaring, het energie veld delen met de Galactische helpers van Licht, de Engelen en de Geascendeerde Meesters. In deze samenwerking ontvangen we vaak veel lichtvolle Lichthulp, activatie en healing. Kijk voor meer informatie over haar werk op www. stargatelightwork.com

Locatie: Het kasteel van Petite Somme heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan de leefgemeenschap Rhadhadesh. De nieuwe bewoners hebben dit oude en nobele gebouw grondig gerestaureerd en omgetoverd tot een ware spirituele oase waar je de kleurrijke clutuur van de Indiase tradities kan verkennen. Het kasteel biedt ook onderdak aan het Mosa( museum of sacred art), winkel met Indiase leuke spullen en ambachtswerk, bakkerij en restaurant.

Opgave en informatie:

stargatelightworkatgmail .com of infoatria-regnery .nl

Je reservering is geboekt na overmaken van 100 euro op rekening:

NL 33 ABNA 0412380625 tnv Ria Regnery ovv Retraite Radhadesh 2020

Als er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Mobiel: 0630595320