Evenement 09-04-21 : Welke maskers heb jij op? Ontdek je verborgen kwaliteiten, karakterstructuren en maskers


Welke maskers heb jij op? Ontdek je verborgen kwaliteiten, karakterstructuren en maskers

Houder:
Rahina Hassankhan
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 9 april 2021 - zaterdag, 10 april 2021
  Locatie:
Centrum Djoj, Rotterdam
Tijd:
10.00 - 17.00
  Google Maps:

Centrum Djoj, Rotterdam

Bijdrage:
€ 333,- (incl btw part., ex btw bedrijf)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatraahi .nl

Welke maskers heb jij op? Ontdek je verborgen kwaliteiten, karakterstructuren en maskers.

Wil je meer bewustzijn op je persoonlijke kracht? Ben je terughoudend of zoek je juist de confrontatie op? Raak je in contact met de ander de verbinding met jezelf kwijt? Waar ben je thuis?

In deze twee dagen duiken we op een speelse manier in de diepte in onszelf. Via lichaamswerk en opstellingen onderzoeken we de zes karakterstructuren en de bijbehorende maskers.

In ons vroege ontwikkeling hebben we psychische pijn en indringende ervaringen opgedaan. Als reactie hierop bouwen we een bescherming op, waardoor we kunnen ‘overleven’. Deze bescherming is je karakterstructuur. Om de pijn te bedekken of te ontkennen, ontwikkelen we een soort pantser of masker, waarbij bepaalde kwaliteiten versterkt worden en andere verborgen blijven. Ook als volwassene reageer je vanuit dit overlevingsmechanisme. Je vergeet dat je keus en speelruimte hebt. Het patroon heeft invloed op ons gedrag en hoe je je lichaam bewoont.

Door bewustzijn op je overlevingsmechanisme krijg je weer toegang tot je persoonlijke blueprint met talenten, kennis en kracht. We kunnen deze cadeautjes uitpakken. Inzicht in je karakterstructuur maakt je bewuster van je persoonlijke kracht en geeft toegang tot je verborgen kwaliteiten. Je patronen herkennen geeft keuzevrijheid in denken, voelen en handelen. Het heeft direct effect op de omgang met je naasten. Het werkt door op je relaties, je werk en hoe je in het leven staat.

De training is voor een ieder die de verbinding met zichzelf en de ander wil verdiepen.

Trainers: Rahina Hassankhan en Nathalie Balm

Rahina is integer, intuitief en brengt lichtheid in de training. Naast trainingen, begeleidt ze familieopstellingen en geeft ze systemische lichaamscoaching in Den Haag.
‘De migratiegeschiedenis van mijn familie heeft mij stevig doen wortelen in mijn vooroudergrond. Ik weet van vertrekken en van thuiszijn op de eigen plek.’ www.raahi.nl

Nathalie is eigenwijs, speels en direct. Zij heeft een praktijk sjamanistisch lichaamswerk in Capelle aan den IJssel.
‘Tijdens de training ben ik een kanaal en werk ik via het grote veld (universum). Mijn lichaam is hierin de toegangspoort. Door dicht bij mijzelf te blijven kan ik ook dicht bij jou zijn.’ www.nathaliebalm.nl

Datum 9 en 10 april 2021
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Plaats: Centrum Djoj, Rotterdam
Kosten: € 333,- (incl btw voor particulieren, ex btw voor bedrijven)
Inclusief onbeperkt koffie, thee en een overheerlijke lunch.
Aanmelding: infoatraahi .nl
Informatie en vragen: Rahina 0621607078 en Nathalie 0641585878

Ervaring deelnemer
'Dankzij de oefeningen, de humor en de toelichting heb ik mezelf tijdens de workshop 'karakterstructuren en maskermakers' beter leren kennen. Ik heb delen van mezelf ontdekt waarvan ik geen weet had. Rahina's ontwapenende lichtheid en openheid zorgden voor een veilige omgeving waarin we samen steeds een laagje dieper in onszelf afdaalden.'