Evenement 30-10-20 : Karakterstructuren en Maskers, ontdek je verborgen kwaliteiten


Karakterstructuren en Maskers, ontdek je verborgen kwaliteiten

Houder:
Rahina Hassankhan
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
vrijdag, 30 oktober 2020 - zaterdag, 31 oktober 2020
  Locatie:
Centrum Djoj, Rotterdam
Tijd:
10.00 - 17.00
  Google Maps:

Centrum Djoj, Rotterdam

Bijdrage:
€ 275,- (incl btw particulieren, ex btw
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatraahi .nl

Karakterstructuren en Maskers, ontdek je verborgen kwaliteiten

Welke verborgen kwaliteiten zitten er in jou? Wil je meer bewustzijn op je persoonlijke kracht? Ben je terughoudend of zoek je juist de confrontatie op? Raak je in contact met de ander de verbinding met jezelf kwijt? Waar ben je thuis?

In deze twee dagen duiken we op een speelse manier in de diepte in onszelf. Via lichaamswerk en opstellingen onderzoeken we de zes karakterstructuren en de bijbehorende maskers.
We hebben allemaal een persoonlijk blueprint met talenten, kennis en krachten. Door bewustzijn op je overlevingsmechanisme kunnen we deze cadeautjes uitpakken.

Ontstaan karakterstructuren en maskers

In ons vroege ontwikkeling hebben we psychische pijn en indringende ervaringen opgedaan. Als reactie hierop bouwen we een bescherming op, waardoor we kunnen ‘overleven’. We passen ons aan aan onze sociale omgeving en ontwikkelen een bepaalde reactiepatroon. Deze bescherming is je karakterstructuur. Om de pijn te bedekken of te ontkennen, ontwikkelen we een soort pantser of masker, waarbij bepaalde kwaliteiten versterkt worden en andere verborgen blijven.

Ook als volwassene reageer je vanuit dit masker. Je vergeet dat je keus en speelruimte hebt. Het patroon heeft invloed op ons gedrag en hoe je je lichaam bewoont. Het werkt door op je relaties, je werk en hoe je in het leven staat.

Wat leveren deze 2 dagen je op?
Inzicht in je karakterstructuur maakt je bewuster van je persoonlijke kracht en geeft toegang tot je verborgen kwaliteiten. Je ervaart hoe je aanwezig bent in je lichaam. Je patronen herkennen geeft keuzevrijheid in denken, voelen en handelen. Het heeft direct effect op de omgang met je naasten.

De training is voor een ieder die de verbinding met zichzelf en de ander wil verdiepen.

Trainers: Rahina Hassankhan & Nathalie Balm

Rahina Hassankhan www.raahi.nl

Rahina is integer, intuitief en brengt lichtheid in de training.Verbinding, heelheid en vreugde is de rode draad in haar werk.
‘De migratiegeschiedenis van mijn familie heeft mij stevig doen wortelen in mijn vooroudergrond. Thuiszijn op de eigen plek heb ik scherp in het vizier.’
 

Nathalie Balm www.nathaliebalm.nl

Nathalie is eigenwijs, speels en direct. Zij heeft een praktijk sjamanistisch lichaamswerk in Capelle aan den IJssel. 
‘Tijdens de training ben ik een kanaal en werk ik via het grote veld (universum). Mijn lichaam is hierin de toegangspoort. Door dicht bij mijzelf te blijven kan ik ook dicht bij jou zijn.’

Datum 30 en 31 oktober 2020
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Plaats: Centrum Djoj, Rotterdam
Kosten: €275,- (incl btw voor particulieren, ex btw voor bedrijven)
Inclusief onbeperkt koffie, thee en een overheerlijke lunch.
Aanmelding: infoatraahi .nl
Informatie en vragen: Rahina 0621607078 en Nathalie 0641585878

Ervaring deelnemer
'Dankzij de oefeningen, de humor en de toelichting heb ik mezelf tijdens de workshop 'karakterstructuren en maskermakers' beter leren kennen. Ik heb delen van mezelf ontdekt waarvan ik geen weet had. Rahina's ontwapenende lichtheid en openheid zorgden voor een veilige omgeving waarin we samen steeds een laagje dieper in onszelf afdaalden.'