Evenement 18-09-20 : Spirituele reis Schotland


Spirituele reis Schotland

Houder:
Theo Janssen en Erica van Riet nemen je mee op een magische reis! We reizen naar diverse mooie plekken op de westelijke eilanden
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 18 september 2020 - zondag, 27 september 2020
  Locatie:
Schotland
Tijd:
15.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 1295,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

infoatmagischereizen .nl

 

 

De spirituele reis naar Schotland was de allereerste reis die we organiseerden. Het is zo'n prachtige reis, dat we haar nog steeds opnemen in ons programma en ook jij deelgenoot kunt zijn van deze prachtige pelgrimage langs krachtplaatsen in Roslin, Oban en de eilanden Mull, Iona en Staffa aan de westkust van Schotland. De eilanden zijn werkelijk magisch en de vele mensen die er geweest zijn, worden diep geraakt door de schoonheid ervan.

 

De reis stelt je in staat vanuit verbinding met je hart, steeds de ballast over boord te werpen die je niet meer dient en zo helemaal thuis te komen bij jezelf. Een reis boordevol prachtige krachtplaatsen en schitterende natuur. Laat je verrassen door steencirkels, ruïnes, prachtige stenen, stranden en vulkaaneilanden. Energetisch vind je op de eilanden informatie over Atlantis en Lemurië en je hart zal herinneringen kunnen ophalen en weten welke informatie jou daar wacht. Het is een spirituele reis die je zal verwonderen, raken in je essentie en je dichter bij jezelf zal brengen. Een reis die je hart verder zal openen en haar doet zingen, omdat je je zo verbonden met je ware zelf voelt. Je zult ontdekken dat je verandert gedurende de tocht, die je steeds dieper bij jezelf brengt. De prachtige plekken die we bezoeken kunnen niet anders dan je ondersteunen je ware zelf te ontmoeten en je hart te openen.