Evenement 26-05-20 : Reincarnatie Flashsessie Avond


Reincarnatie Flashsessie Avond

Houder:
Praktijk De Engelentuin
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
dinsdag, 26 mei 2020
  Locatie:
Praktijk De Engelentuin
Tijd:
19.30 - 22.00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 20,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

praktijkatengelentuin .nl

Reïncarnatie Flash-sessie avond in de Engelentuin

 Wat is een Reïncarnatie Flash-sessie?

Dit is een korte Reïncarnatie Sessie van 10 a 20 minuten. Een normale Reïncarnatie sessie duurt 1 a 2 uur en bestaat uit een voorgesprek om het probleem duidelijk te krijgen en om ingangen te vinden naar het vorige leven waar het om draait. Door onze samenwerking hebben we ontdekt dat dit proces verkort kan worden. Mariëlle kan via een geleide meditatie een groep mensen terugbrengen naar de (trauma)energie van een vorig leven die het huidige leven beïnvloedt. Deze trauma-energie blijft beschikbaar om mee te werken als de meditatie beëindigd is. Als daar de behoefte aan is kan ik  (Donald) de emoties, lichamelijke gewaarwordingen of gedachten die ervaren zijn gebruiken om 10 a 20 minuten het bijbehorende vorige leven in te gaan om te ervaren wat daar gebeurd is en hoe dat nu nog doorwerkt. Uit ervaring weten wij dat het mogelijk is dat een Reïncarnatie Flash-sessie even effectief kan zijn als een “traditionele Reïncarnatie sessie”.

De door Mariëlle geleide meditatie naar een vorig leven is vergelijkbaar met een gewone meditatie waarin een ieder energieën, beelden of kleuren kan waarnemen. Het is dus niet zo dat men naar huis gaat met onverwerkte ervaringen, de korte sessie krijgt zijn verdieping door de therapeutische begeleiding. Mocht het toch nodig zijn dan geven Mariëlle en ik ter plekke nazorg om dat wat ervaren is in perspectief te plaatsen en zo te neutraliseren.

Een Reïncarnatie Flash-sessie avond begint met een korte uitleg over de principes en achtergronden van Reïncarnatie Therapie waarna de geleide meditatie begint.

Omdat we iedereen die aanwezig is de kans willen geven om een vorig leven te ervaren is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 4 personen.