Evenement 07-05-21 : zelfreflectie in één avond


zelfreflectie in één avond

Houder:
De Juiste Vraag
  Provincie:
Overijssel
Datum:
vrijdag, 7 mei 2021
  Locatie:
Deventer De Vijfhoek
Tijd:
van 16:00 tot 20:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 325,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
wetenschap
  E-mail:

trainingatdejuistevraag .com

Als je iemand vraagt: "Doe jij aan zelfreflectie"? Zegt bijna iedereen ja. En ja, ze denken vast wel eens na over dingen. Maar is dat zelfreflectie?  In onze avond training leren wij de deelnemers hoe ze tot echte zelfreflectie komen. Door het stellen van de juiste vragen aan jezelf. Wil je rust, dillemma's oplossen, je doelen kennen, je kernwaarden ontdekken? Lig je s'nachts te piekeren, zit je in tweestrijd en wil je helder denken? Dan is deze instap training iets voor jou.

We geven deze trainingen door het hele land minimale deelname kennen wij niet het gaat altijd door. Ook al is er maar één deelnemer. Om de training effectief te houden zijn er maximaal 9 deelnemers en twee trainers waarvan één senoir trainer.

De investering is normaal 395,00 euro. Echter gezien de behoefte aan zelfreflectie in deze Corona periode en de enorme steun die mensen ervaren hebben wij besloten dat zolang de lockdown duurt wij deze unieke training voor iedereen bereikbaar willen maken en voor 99,00 euro per persoon aanbieden. 

In de agenda staat de datum voor Deventer. U kunt echter voor een plaats in uw eigen omgeving kiezen.  Wij trainen mensen door het hele land. Voor informatie of opgave stuurt u een mail aan trainingatdejuistevraag .com. of een telefoontje aan 0614724300. 

Kies voor helder denken, practische filosofie, vraag ook naar onze andere trainingen. De Juiste Vraag Punt Com 

www.dejuistevraag.com