Evenement 21-03-20 : Vision of the Leopard, ontmoeting met Luipaard


Vision of the Leopard, ontmoeting met Luipaard

Houder:
Maahao
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 21 maart 2020
  Locatie:
Apeldoorn
Tijd:
10:30u tot 20:00u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 115,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maahaohealingatgmail .com

Luipaard..Hoe mooi zijn zijn sierlijke en perfect uitgevoerde bewegingen..Dit geweldige dier bezit een power en een doorzettingsvermogen en ze geven ons een hernieuwde visie en vitaliteit..
Op deze dag zullen we contact leggen met hem/haar..
Luipaard is een prachtig en krachtig dier en om in zijn huid te kruipen kan een machtige en intense ervaring zijn die je niet snel zult vergeten.
De kwaliteiten van Luipaard zijn onder andere instinct, intuitie, Goddelijke bescherming. Deze kwaliteiten zullen we tijdens deze dag ook ervaren waardoor je die ook mee kunt nemen op je pad.
Deze dag staat in het teken van dit prachtige krachtige dier, we eren hem middels het maken van een krachtvoorwerp ( een luipaard poot afdruk van gips ) waardoor een shapeshifting en verbinding ook snel mogelijk zal zijn en een extra dimensie kan geven tijdens het contact. Dit is op zich al een mooi en intensief proces maar daarmee stopt het natuurlijk niet. De dag wordt gevuld met mooie ( dans ) oefeningen zodat Luipaard zich welkom voelt en zich aan ons zal laten zien met de bereidheid om met ons te werken. Verder wordt je uitgenodigd in de Luipaard-Lodge ( geen zweethut! ) voor een intense privé ontmoeting met dit prachtige dier.

Trek deze dag makkelijke kleding aan waar je goed in kunt bewegen en waar je je prettig in voelt.
Wat neem je mee?

--iets om bij te zetten op ons Luipaard-altaar
--Om je krachtvoorwerp te versieren: Veren als je die hebt, mogen allerlei soorten zijn, kraaltjes, lijm, verf of andere dingen die je op je krachtvoorwerp kunt of wilt maken.
--een maskertje om je ogen af te dekken.
--een matrasje om op te liggen.
--een dekentje/kussentje
--een opschrijfboek plus pen
-- verder alles waarvan jij denkt dat belangrijk is
--je eigen lunch en voor de avond een soort rauwkost/salade plus eigen bord en bestek. Ik doe bewust geen pot luck omdat er zoveel dieeten zijn, het is dus gewoon handig en praktisch om je eigen spullen mee te nemen ;-)

Aanvang: 10:30u tot ongeveer 20:00u
Deelnamekosten voor deze dag zijn € 115,00

Behalve deze dag zullen er nog 3 themadagen volgen, niet verplicht om mee te doen uiteraard.

~~Dance of the Eagle~~
~~Walk of the Wolf~~
~~Song of the Deer~~