Evenement 25-01-20 : Walk of the Wolf, ontmoeting met Wolf


Walk of the Wolf, ontmoeting met Wolf

Houder:
Maahao
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 25 januari 2020
  Locatie:
Apeldoorn
Tijd:
10:30u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 115,00
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

maahaohealingatgmail .com

Wolf... wie droomt er niet van om eens oog in oog te staan met dit krachtige en mysterieuze dier..Altijd verguisd en afgedaan als de boze wolf, terwijl dat absoluut niet zo is. Wolf is een zeer sociaal levend wezen en op deze dag zullen we contact leggen met hem/haar..
Wolf is een prachtig en krachtig dier en om in zijn huid te kruipen kan een machtige en intense ervaring zijn die je niet snel zult vergeten.
De kwaliteiten van Wolf zijn onder andere loyaliteit, beschermend en een sterk familiegevoel. Deze kwaliteiten zullen we tijdens deze dag ook ervaren waardoor je die ook mee kunt nemen op je pad.
Deze dag staat in het teken van dit prachtige liefdevolle dier, we eren hem middels het maken van een krachtvoorwerp waardoor een shapeshifting en verbinding ook snel mogelijk zal zijn en een extra dimensie kan geven tijdens het contact. Dit is op zich al een mooi en intensief proces maar daarmee stopt het natuurlijk niet. De dag wordt gevuld met mooie ( dans ) oefeningen zodat Wolf zich welkom voelt en zich aan ons zal laten zien met de bereidheid om met ons te werken. Verder wordt je uitgenodigd in de Wolf-Lodge ( geen zweethut! ) voor een intense privé ontmoeting met dit prachtige dier.

Trek deze dag makkelijke kleding aan waar je goed in kunt bewegen en waar je je prettig in voelt.
Wat neem je mee?

--iets om bij te zetten op ons wolvenaltaar
--Om je krachtvoorwerp te versieren: Veren als je die hebt, mogen allerlei soorten zijn, kraaltjes, lijm, verf of andere dingen die je op je krachtvoorwerp kunt of wilt maken.
--een maskertje om je ogen af te dekken.
--een matrasje om op te liggen.
--een dekentje/kussentje
--een opschrijfboek plus pen
-- verder alles waarvan jij denkt dat belangrijk is
--je eigen lunch en voor de avond een soort rauwkost/salade plus eigen bord en bestek. Ik doe bewust geen pot luck omdat er zoveel dieeten zijn, het is dus gewoon handig en praktisch om je eigen spullen mee te nemen ;-)

Aanvang: 10:30u tot ongeveer 20:00u
Deelnamekosten voor deze dag zijn € 115,00

Behalve deze dag zullen er nog 3 themadagen volgen, niet verplicht om mee te doen uiteraard.

~~Dance with the Eagle~~
~~Vision of the Leopard~~
~~Song of the Deer~~