Evenement 06-07-19 : Connecting with your ancestors


Connecting with your ancestors

Houder:
Maahao Dancing Deer
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zaterdag, 6 juli 2019
  Locatie:
Bergen aan Zee
Tijd:
18:00 tot 22:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Een bijzondere terugstapoefening waarbij je letterlijk in de voetstappen van je voorouders gaat staan. We gaan 7 generaties terug en kiezen als eerste de vrouwelijke lijn.
De moederlijn is van 18.00u tot 19.00u en de vaderlijn vindt plaats van 19.30u tot 20.30u Begeleiding met mijn drum. We gaan naar een mooie plek in het duingebied in Bergen aan zee, ingang Verspyckweg, daar verzamelen we ons bij het parkeerterrein om 17.45u . Deelname kost €15,- per persoon per ritueel of € 25,- voor beide rituelen. Zorg dat je op tijd bent want ik vertrek echt om 17.50u! Neem ook een schriftje en een pen mee om je ervaringen op te schrijven en een klein kristalletje om te schenken aan Moeder Aarde. Voor een altaartje kun je datgene meenemen wat voor jou belangrijk is. Bij regen gaat deze workshop niet door omdat ik dan niet kan drummen en de drum is essentieel!
Geef je even op als je meedoet zodat ik weet hoeveel mensen er zullen zijn!
Je kunt meedoen met de moederlijn om 18 uur, de vaderlijn om 19.30 uur of natuurlijk alletwee!
Na de vaderlijn gaan we naar het strand en maken daar een labyrint waar we vervolgens met meenemen van de voorouders ons pad verdiepen.

Route: Geef Verspijckweg in, in je tomtom..Als je Bergen aan Zee in komt, wordt je langs de boulevard geleid en kom je langs het Zeehuis wat aan het einde aan de linkerkant ligt, daar ga je rechtdoor voorbij het smalle straatje in, dat mag ook al denk je misschien van niet. ( NIET RECHTSAF! )
In dat straatje zie je rechts het grote blauwe bord "welkom bij duinreservaat Verspijckweg". Iets verder zie je dan het bord dat je daar niet in mag, dat hoeft ook niet want juist daarvoor aan de linkerkant is het parkeerterreintje waar we op elkaar wachten.

Let op, het is betaal parkeer seizoen.