Evenement 24-02-19 : Connecting with your ancestors


Connecting with your ancestors

Houder:
Maahao Dancing Deer
  Provincie:
Noord-Holland
Datum:
zondag, 24 februari 2019
  Locatie:
Bergen aan Zee
Tijd:
11:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

Deze workshop gaat pas door bij tenminste 6 definitieve aanmeldingen! ( Dwz via een mailtje naar maahaohealingatgmail .com )
Let op nieuwe datum! Voordeel is nu wel dat je geen parkeergeld hoeft te betalen :-)
Een bijzondere terugstapoefening waarbij je letterlijk in de voetstappen van je voorouders gaat staan. We gaan 7 generaties terug en kiezen als eerste de vrouwelijke lijn.
De moederlijn is van 11.00u tot 12.00u en de vaderlijn vindt plaats van 13.00u tot 14.00u Begeleiding met mijn drum. We gaan naar een mooie plek in het duingebied in Bergen aan zee, ingang Verspyckweg, daar verzamelen we ons bij het parkeerterrein om 10.45u . Deelname kost €15,- per persoon per ritueel of € 25,- voor beide rituelen. Zorg dat je op tijd bent want ik vertrek echt om 10.45u! Neem ook een schriftje en een pen mee om je ervaringen op te schrijven en een klein kristalletje om te schenken aan Moeder Aarde. Bij regen gaat deze workshop niet door omdat ik dan niet kan drummen en de drum is essentieel!
Geef je even op als je meedoet zodat ik weet hoeveel mensen er zullen zijn!
Je kunt meedoen met de moederlijn om 11 uur, de vaderlijn om 13 uur of natuurlijk alletwee!
Na de vaderlijn gaan we naar het strand en maken daar een labyrint waar we vervolgens met meenemen van de voorouders ons pad verdiepen.

Route: Geef Verspijckweg in, in je tomtom..Als je Bergen aan Zee in komt, wordt je langs de boulevard geleid en kom je langs het Zeehuis, daar ga je rechtdoor het smalle straatje in, dat mag ook al denk je misschien van niet.
In dat straatje zie je rechts het grote blauwe bord "welkom bij duinreservaat Verspijckweg". Iets verder zie je dan het bord dat je daar niet in mag, dat hoeft ook niet want juist daarvoor aan de linkerkant is het parkeerterreintje waar we op elkaar wachten. In juli is er weer een mogelijkheid om mee te doen op dezelfde plek!