Evenement 25-05-19 : Ontmoetingen met Krachtdieren sjamanisme


Ontmoetingen met Krachtdieren sjamanisme

Houder:
Maahao Dancing Deer
  Provincie:
Gelderland
Datum:
zaterdag, 25 mei 2019
  Locatie:
Nijmegen
Tijd:
10:30- 20:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 145,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

shamda11athotmail .com

Deze intensieve dag is bedoeld om je kennis te laten maken met krachtidieren en deze ook werkelijk te kunnen ervaren/ontmoeten. Een aantal van hen zullen zich zeker aan je laten zien. We kruipen al dansend in hun huid en ervaren zo de werkelijke kracht en de energie van het dier. We maken een masker, we doen diverse visualisaties en rituelen en eren de dieren die zijn verongelukt. Ook zul je in een animal-lodge Wolf en Adelaar op diep niveau ontmoeten. Samen zorgen we voor een krachtplek waarbinnen de dieren en onze andere spirithelpers zich welkom zullen voelen! We gaan het bos in om krachtvoorwerpen te mogen vinden die de dieren ons schenken, we verbinden ons met de bosdieren en luisteren naar wat ze ons vertellen..
Verder nog meer moois zoals Trancereizen, Trancedance waarbij je met een blinddoek voor danst om zo een bijzonder contact te kunnen krijgen met je dier, iedere ervaring zal anders zijn..
Wat neem je mee?
- Als je een sjamanentrommel en of ratel hebt, graag meebrengen. Verder kun je bijvoobeeld veren, lapjes, stukjes huid en andere objecten die een bijzondere betekenis voor je hebben, meebrengen om oa je masker mee te versieren.
- Een lievelingsveer als je die hebt, maar wanneer je die niet hebt kun je ook in het bos waarschijnlijk een veer vinden.
- Opschrijfboekje om je ervaringen in te schrijven
- Een deken en matje, warme sokken en een sjaaltje wat je kunt gebruiken als blinddoek
- en verder dat wat voor jou belangrijk kan zijn..

Aankomst zaterdags vanaf 10.00u
We beginnen om 10.30u en eindigen om 20.30u.
Inclusief lunch en een veganistiche maaltijd s'avonds. Zondags kun je ook meedoen met de workshop Stenenvolk, kijk even op mijn website of hier in de agenda.