Evenement 03-07-20 : De Reis van de Sjamaan


De Reis van de Sjamaan

Houder:
Definest - Academie voor Vuurlopen & Transpersoonlijke Educatie
  Provincie:
Flevoland
Datum:
vrijdag, 3 juli 2020 - zondag, 5 juli 2020
  Locatie:
Centrum Definest, Almere
Tijd:
10.00 - 17.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 255,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdefinest .nl

3-Daagse basisworkshop Sjamanisme in Almere
Deze opzichzelfstaande 3-daagse workshop is een ontdekkingsreis in het kern-sjamanisme. Het sjamanisme is een eeuwenoude geneeswijze en vermoedelijk de oudste spirituele stroming op aarde.

Steeds meer mensen omarmen sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze: leven in harmonie met jouw ware natuur.

Gedurende deze dagen leer je op een veilige manier de traditionele methode van het sjamanistische reizen. Dit is één van de meest bijzondere visionaire methodes om de niet alledaagse werkelijkheid te ontdekken. Met rituelen en met behulp van  drums en ratels roep je een staat van bewustzijn op, waarmee het mogelijk wordt om door verschillende werelden te reizen en contact te maken met je krachtdieren en persoonlijke spirituele helpers. Er zijn  3 werelden te weten de benedenwereld, de bovenwereld en de wereld zoals we die kennen, ook wel de middenwereld genoemd. Elke wereld heeft zijn specifieke eigenschappen. Je leert hoe je de sjamanistische methodiek van reizen kunt gebruiken voor het herwinnen van jouw eigen kracht, het groeien in liefde, het ontvangen van waardevolle adviezen op je  persoonlijke levensvragen, het overwinnen van angsten en om diep zelfvertrouwen te verkrijgen. Het werken met rituelen loopt als een rode draad door deze dagen heen.

Na deze workshop kun je zelfstandig trancereizen maken, je blijven verbinden en werken met jouw gidsen en krachtdieren, ten gunste van de kwaliteit van leven.

Sjamanistisch Practitioner    
Heb je interesse om jezelf te ontwikkelen tot Sjamanistisch Practitioner, dan begint jouw opleidingstraject hier met de Reis van de Sjamaan. Andere te volgen onderdelen van je training tot Sjamanitisch Practitioner zijn: Extractie, Soul Retrieval, Psychopompos, Medicijn voor de Aarde en Heling met het Spirituele Licht. Alle onderdelen zijn los van elkaar te volgen en zullen regelmatig worden aangeboden. Dit betekent dus ook dat je jouw eigen ritme bij je ontwikkeling tot practitioner kunt bepalen.

Je ontvangt een certificaat nadat je alle onderdelen hebt doorlopen. Na het volgen van de genoemde onderdelen ben je in staat om jezelf en jouw cliënten te helen.

Praktische informatie:
Locatie: Centrum Definest, Kimwierde 176, 1353DV Almere Haven
Wanneer: Vrijdag 3 t/m zondag 5 juli 2020
Tijd: van 10.00 – 17.00 uur
Voor wie: Iedereen
Door wie: Ursula Aerts en Ron Townsend zijn Sjamanistisch Practitioners en persoonlijk door Sandra Ingerman opgeleid tot Sjamanistische Teacher.

Voor meer informatie neem je contact op met Definest:
T: 036 5355388
W: http://www.definest.nl/reis-van-de-sjamaan