Evenement 31-01-20 : Womb Blessing Ceremonie


Womb Blessing Ceremonie

Houder:
Definest / Ursula Aerts
  Provincie:
Flevoland
Datum:
vrijdag, 31 januari 2020
  Locatie:
Centrum Definest in Almere
Tijd:
19.00 - 22.00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdefinest .nl

 

Het ontwaken van je vrouwelijke energie.

Tijdens de Womb Blessing Ceremonie met *Moon Mother² Ursula Aerts, ontvangt elke vrouw een persoonlijke Womb Blessing waarbij de energie van zegeningen wordt doorgegeven via verschillende handposities en de adem. Een Womb Blessing is afgestemd op jouw eigen energieën en persoonlijk ontwaken. Het verbindt je met je vrouwelijkheid en helpt je een bewust vrouwelijk leven te leiden. Iedere Blessing brengt heling en acceptatie, liefde en vreugde, begeleiding en bekrachtiging.

We leven in een tijd dat alle vrouwen zich heel willen voelen, empowered willen voelen en fysiek en mentaal willen helen. We leven in een tijd waarin we wakker worden voor onze ‘authentieke vrouwelijkheid’ en willen begrijpen en genieten van wie we zijn als vrouwen in de wereld. De Womb Blessing is een energie-afstemming die speciaal is ontworpen voor vrouwen, om deze heling en ontwaking in hun leven te brengen.

Lees ook Womb Blessing & Womb Healing

​*Moon Mothers zijn vrouwen die zich in zachtheid en zorgzaamheid ten dienste stellen om het bewustzijn en de ontwaking van de authentieke en natuurlijke vrouwelijkheid te verspreiden. Ursula studeerde met Miranda Gray in België en Zwiterland.

De Womb Blessing is voor alle vrouwen en meisjes vanaf de menarche. Het Heilige Vrouwelijke wordt in alle vrouwen gereflecteerd ongeacht leeftijd, manier van leven, met of zonder baarmoeder, met of zonder cyclus.

Nadat je hebt gereserveerd ontvang je een email met informatie ter voorbereiding op de ceremonie.

Tijdsduur: 3 uur.

Investering: €45,-

Maximaal 9 deelnemers