Evenement 03-01-20 : De Rite van de Baarmoeder #Almere


De Rite van de Baarmoeder #Almere

Houder:
Definest - Academie voor Vuurlopen & Transpersoonlijke Educatie
  Provincie:
Flevoland
Datum:
vrijdag, 3 januari 2020
  Locatie:
Centrum Definest, Almere
Tijd:
14:00 - 17:00 uur of 19:00 - 22:00 uur
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 45
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdefinest .nl

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd. 
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:
"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd.
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit verre verledens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen, waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:
"De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven."

Deze vrouwenlijn heeft ons via de wijsheid van de jungle het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Alle vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.

Gedurende deze ceremonie ontvang je als vrouw de Rite van de Baarmoeder. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. We zullen er tijdens de voorbereiding meer over vertellen. In een cirkel maak je bijvoorbeeld op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. Op deze wijze brengen we ook heling aan Moeder Aarde.

Met en door Shamanic Teacher & Womb Keeper Ursula Aerts
Bijdrage: €45,-

Ben je eerder geweest? Dan reserveer je met 50% korting en betaal je slechts €22,50
Voor meer informatie en reserveren: http://www.definest.nl/rite-van-de-baarmoeder