Evenement 05-10-19 : Firewalk Instructor Certification Training


Firewalk Instructor Certification Training

Houder:
Definest - Academie voor Vuurlopen & Transpersoonlijke Educatie
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 5 oktober 2019 - donderdag, 10 oktober 2019
  Locatie:
De Bronhoeve
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
1995
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
persoonlijke groei
  E-mail:

infoatdefinest .nl

Een unieke opleiding van 5 t/m 10 oktober 2019, door Firewalk Master Ursula Aerts, al meer dan 15 jaar lang één van de meest ervaren en gerespecteerde vuurloop trainsters in Europa. In Nederland is zij ook bekend door haar succesvolle Breathwork Practitioner (Rebirthing) opleiding.

Deze intense en transformerende certificatietraining is gericht op deelnemers die een nieuwe en unieke loopbaan als Vuurloop Instructeur willen realiseren om de dynamiek, kracht en schoonheid van het Vuurlopen aan te reiken aan particulieren, scholen, organisaties en bedrijven. Tijdens deze opleiding zul je zelf het Vuurlopen als zeer krachtig middel voor transformatie ervaren en leren om dit krachtig ritueel ook aan anderen te kunnen aanreiken.

Wanneer je je aangetrokken voelt om anderen hun eigen kracht te laten ervaren, zodat ze hun wezenlijke potentieel kunnen gaan leven in harmonie met een groter geheel, dan heb je bij Definest dé waardevolle training en leerplek gevonden om dat te doen onder leiding van Firewalk Master Ursula Aerts. Haar passie, professionaliteit en optredens in tv-programma’s heeft in de afgelopen jaren al zeer vele particulieren, scholieren, organisaties en commerciële ondernemingen geïnspireerd om door het Vuurlopen nog meer te leven vanuit hun eigen kracht en capaciteit.

"Een fantastische ervaring, waarin ik zo mijn innerlijke grote kracht heb kunnen, mogen ervaren, dankzij het grote vertrouwen van Ursula en de liefde van de hele groep. Met vele verrassende aspecten, elke dag. Voor mij komt alles waar ik van hou samen: vuur, mantra's, drums, zweethut, adem, meditatie, yoga, massage, voetreflexologie, veralen vertellen, spel, een heel óer' gevoel. Ik wens dat ik met de vuurlopen VREDE mag helpen verspreiden!"
-Claartje Bos, Yoga Harts-tocht

Wanneer je gepassioneerd bent om schoonheid en harmonie in de wereld te brengen, door jong en oud te leren hoe ze angsten en negatief denken kunnen transformeren naar een positieve leefwijze, kies dan bewust om gecertificeerd Vuurloop Instructeur te worden bij Definest en verheug je op het volgende:
√ Bestudeer en werk met oorspronkelijke rituelen;
√ Vuurloop richtlijnen voor vuurlopen wereldwijd;
√ Integreer vuurloopprincipes in jouw eigen leven;
√ Ontdek de kunst van helende verhalen en gebed;
√ Persoonlijke doorbraak en magische momenten;
√ Excellente lessen van een Firewalk Master;
√ Leid jouw eerste vuurloop, het ritueel van pijlbreken en meer.

Naast het vuurlopen en alle praktische stappen, je energetische voorbereiding, wat je wel en niet moet doen van het begin tot het eind, waardoor je veilig vuurlopen kunt garanderen, leer je ook methoden als pijl-breken, bewapeningsijzer buigen en planken doorslaan. Deze transformatie-processen helpen je bij het opbouwen van dynamische en onvergetelijke doorbraak-ervaringen voor jouw cliënten. Gedurende deze certificatietraining zul je voordeel hebben bij onze jarenlange internationale ervaring in bedrijfsvuurlopen, vuurlopen met kinderen op scholen, publieke vuurlopen, vuurlopen op spirituele festivals en ceremonies. Het zal educatief, magisch en vreugdevol zijn.

"De Vuurloop Instructeur Training is geen training, maar een 'way of life'
Het maakt je bewust van de kracht die het vuur aan jou en iedereen geeft. Het is een voorrecht om dit te hebben mogen doen. Met dank aan jou Ursula, dat je dit op deze manier wilt delen met de wereld."
-Matthijs van Dokkum, Vuurwerk
 

Praktische informatie:
Organisatie: Definest – Academie voor Vuurlopen & Transpersoonlijke Educatie
Locatie: De Bronhoeve in Cothen
Data: zaterdag 5 t/m 10 oktober 2019
Door wie: Ursula Aerts, oprichtster van Definest
Voor wie: 18+
Voertaal: Engels

Investering in jezelf:
Deelnamekosten voor de training: €1995,- inclusief syllabus en alle trainingsmaterialen.

Verblijfskosten: € 462,50 inclusief alle maaltijden en tussendoor thee en snacks.