Evenement 29-10-19 : Workshop zo hoog zo laag


Workshop zo hoog zo laag

Houder:
Hemelse Woorden Birgitte Bosch
  Provincie:
Noord-Brabant
Datum:
dinsdag, 29 oktober 2019
  Locatie:
De Schaapshoeve
Tijd:
14u
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 35
  Website:

hemelse-woorden.be

Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathemelse-woorden .be

HEMELSE WOORDEN
                   Birgitte M.P. Bosch

Nieuw Nieuw Nieuw

WORKSHOP zo hoog zo laag met begeleiding van de Ascended Masters El Morya en St Germain
op zaterdag 29 oktober 2019 in de Schaapshoeve te Langenboom

Als mens leven we op aarde en vormen wij ook een verbindende schakel tussen hemel en aarde. Tijdens deze nieuwe workshop gaan we weer bewuster leren verbinding te maken zowel met het hoge (de hemelsferen) als met het lage (moeder aarde en ons mens zijn) en worden we begeleid door de Ascended Masters El Morya (1e straal van materie) en St Germain (7e straal van geest)

Tijdens deze workshop gaan we mogen leren bewust verbinding maken. Zowel hoog als laag want om hoog te kunnen gaan in energie is een goede gronding nodig. Heel mooi dus dat we begeleid worden door Mr Morya die ons helpt om vanuit de 1e straal een goede stevige aardeverbinding en Mr St Germain die ons via de 7e straal leert een hogere verbinding tot stand te brengen.

Een gedeelte zullen we binnen mogen beleven maar als het weer het toelaat zullen we ons ook naar de nabijgelegen stenen cirkel van de Schaapshoeve begeven voor een extra aardeverbinding. We gaan ervan uit dat we een zonnebril nodig hebben maar voorzie in geval van evt. een extra jasje.
zaterdag 29 oktober 2019
Aanvang 14 uur.
Bijdrage: 35€ (Beperkt aantal inschrijvingen.) De Schaapshoeve, Schaapsdijkweg 20, 5453 SE Langenboom (NL)

 INSCHRIJVEN: bij infoathemelse-woorden .be

Graag tot ziens

Neem ook zeker een kijkje op de volledig vernieuwde website waar we Boodschappen, meditaties, artikels, Online Lezingen en info voor jullie hebben klaar staan. Via onderstaande link komt u op de nieuwe website of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

http://hemelse-woorden.be/