Evenement 05-12-20 : DansJeVrij! ~ Even Anders - een uitgebreide workshop


DansJeVrij! ~ Even Anders - een uitgebreide workshop

Houder:
team DansJeVrij! Naarden/Amersfoort
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zaterdag, 5 december 2020
  Locatie:
De DansWerkplaats Amersfoort
Tijd:
20:00 - 22:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 15,-
  Website:

dansjevrij.nl

Categorie:
persoonlijke groei
cultuur
  E-mail:

dansatdansjevrij .nl

Alleen een dansworkshop van 20u tot 22.30u

Zolang onze gewone vrije dansfeesten nog niet mogelijk zijn, organiseert DansJeVrij! steeds een uitgebreide dansworkshop van 20.00 uur tot 22.30 uur. Voor de inhoud van de workshop raadpleeg onze site www.dansjevrij.nl

De workshop is dus geen dansfeest, wel een besloten dansbijeenkomst met les-karakter.
De workshop is alleen toegankelijk voor mensen die zich vooraf hebben aangemeld en die uitgenodigd zijn om deel te nemen en vooraf €15,- per persoon hebben betaald.

Registratie en vooraf betalen
Je kunt je aanmelden en betalen (iDEAL) via de link www.supersaas.nl/schedule/login/DansJeVrij!/workshop
Je ontvangt een bevestiging wanneer je kunt komen. Niet ontvangen? Kijk dan ook in je spambox, want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht.
Maximaal 30 dansers. Indien het vol is, kun je je plaatsen op de wachtlijst.

Gegevens van de deelnemers (naam, mailadres, telefoonnummer) van een workshop worden maximaal zes weken bewaard en daarna verwijderd. In deze periode zullen deze gegevens alleen met bevoegde instanties gedeeld worden als dit vanuit optiek van mogelijke besmettings- en contactonderzoek noodzakelijk is. In dat geval zullen wij deelnemers van die workshop ook zelf direct informeren.

Heb jij betaalt en kun je door gezondheidsklachten niet deelnemen aan de workshop, dan krijg jij je geld terug of je kunt het (deels) doneren.

De basis afspraken in de danszaal zullen steeds zijn:
– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen.
– voor het betreden van de danszaal, was (of ontsmet) jij eerst goed je handen.
– we dansen op blote voeten of op zacht dansschoeisel.
– we hanteren een beperkt aantal deelnemers, waardoor er voldoende ruimte is om met afstand tot anderen te dansen.
– je kunt je vooraf inschrijven met een danspartner, waarmee je tijdens de workshop eventueel wel mee in contact kunt dansen.
– met uitzondering van de vaste partner, danst iedereen op gepaste afstand van de anderen, waarbij eventueel en indien gewenst, contact met de elkaars rug wel mogelijk is.
– iedereen kan altijd naar een ander een gebaar maken om aan te geven: ‘hou afstand’.
– iedere danser respecteert de ruimte van de ander.
– de dansplekken worden op de vloer gemarkeerd.
– er zijn geen hapjes en drankjes, ieder neemt eigen drinkfles mee.
– normaal vragen wij iedereen niet te praten tijdens het dansen (en de muziek te laten spreken), nu vragen wij expliciet om niet te schreeuwen, roepen, of zingen in de danszaal, dit om verspreiding van aerosolen te beperken.
– wil je tijdens de workshop uitrusten, ga dan op een stoel in de zaal aan de muurzijde zitten en houd daarbij afstand naar anderen die ook daar zitten.
- buiten de danszaal: 'houd afstand'

Buiten de danszaal respecteren we de ruimte voor iedereen en houden we afstand. Er is geen lounge gelegenheid. Wil je uitvoerig praten met iemand, zoek dan buiten het gebouw daarvoor een geschikte plek.
Omkleden: bij voorkeur vooraf/thuis. Er zullen buiten de danszaal enkele stoelen op 1,5 meter afstand van elkaar staan, om je daar bij om te kleden. Zijn alle stoelen bezet, wacht dan even en houd afstand.

Inloop (in de zaal) is mogelijk vanaf kwartier voor aanvang workshop. De deur sluit om 20 uur.
Wij vragen de deelnemers in- en uitgangen en gang bij de toiletten vrij te houden, zodat ieder die daar langs wil, snel en vrij zich kan bewegen.

DansJeVrij! volgt het landelijk dansprotocol zoals dit voor en door dansondernemers is opgesteld.

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Ook zijn er beperkingen die wij als organisator hiervoor duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van docent en team op te volgen. Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Met dansende groet, het DansJeVrij! team

PS En een tip voor mensen die op andere dagen in de maand op blote voeten willen dansen: kijk eens op de www.danskalender.nl