Evenement 26-05-19 : Horoscoopopstellingen - introductie


Horoscoopopstellingen - introductie

Houder:
Hans Planje & Karin van der Vaart
  Provincie:
Utrecht
Datum:
zondag, 26 mei 2019
  Locatie:
Amersfoort
Tijd:
11:00 - 16:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 75
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

infoathansplanje .nl

DE 4 ELEMENTEN:

maak kennis met astrologie aan de hand van opstellingen op basis van je eigen geboortehoroscoop

De vier elementen VUUR-AARDE-LUCHT-WATER zijn in een voortdurende wisselwerking met elkaar in beweging. Ze zijn alle vier even belangrijk en geen van hen is goed of slecht. De vier elementen zijn de basis van de astrologie. Elk element is als kosmische energie in ieder van ons en in onze omgeving aanwezig. Kennis van de vier elementen kan helpen om jezelf en anderen beter te begrijpen en ervoor te zorgen dat we in balans blijven. Want zodra we één element in ons leven te veel benadrukken of een element als ongewenst afwijzen, raken we uit balans.

In deze workshop maak je met behulp van OPSTELLINGEN heel direct kennis met de vier elementen en de wijze waarop ze zich in jouw leven manifesteren.

De combinatie van astrologie en systemisch werk Astrologie is een bijzonder instrument om jezelf en anderen beter te leren kennen. Het geeft je - ook met minimale kennis van astrologie - al snel inzicht in iemands temperament, behoeftes, potenties en ontwikkelingsmogelijkheden.

Als kind nemen we de taak op ons om het familiesysteem in stand te houden en waar nodig in evenwicht te brengen. Opstellingen brengen op een ongelooflijk directe en heldere manier onderlinge verhoudingen in kaart en bieden mogelijkheden om verstrikkingen, onbalans of conflicten te herstellen.

Het werken met opstellingen vanuit de geboortehoroscoop blijkt een fascinerende manier te zijn om je eigen horoscoop te onderzoeken en meer zicht te krijgen op de verschillende behoeftes en intenties achter de planeetenergieën en veel punten die informatie geven over je spirituele pad. Je geboortehoroscoop is een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in je gewoontes en steeds terugkerende thema’s en de invloed die dat heeft op je functioneren, manier van denken, voelen en handelen, op gezondheid en welzijn.

Werkwijze  

In deze workshop maak je met behulp van OPSTELLINGEN heel direct kennis met de vier elementen en de wijze waarop ze zich in jouw leven manifesteren. De workshop is ervaringsgericht en gebaseerd op je geboortehoroscoop. Met de inzichten die aan de hand van de opstelling worden opgedaan kun je bewuste stappen gaan zetten, er in je leven beter of anders mee om leren gaan en er meer rust in vinden.

Voor wie?

De workshop is voor iedereen die kennis wil maken met astrologie, het werken met opstellingen en (de elementen in) je eigen geboortehoroscoop. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om je een beeld te vormen over de cyclus Horoscoopopstellingen die in september start. Om aan de workshop mee te doen is het niet van belang hoeveel ervaring en astrologische voorkennis je hebt.