Evenement 08-03-20 : Stargate Transmissions of Light dag


Stargate Transmissions of Light dag

Houder:
Janna Hopman, channel voor de Starcouncils of Light, ascensie coach.
  Provincie:
Zuid-Holland
Datum:
zondag, 8 maart 2020
  Locatie:
Centrum Djoj Rotterdam
Tijd:
9:30 tot 16:30
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 95, incl. koffie/thee en lunch.
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
initiatieven
  E-mail:

stargatelightworkatgmail .com

Deze workshop helpt je om te ontwaken in je persoonlijke- en spirituele kracht. Je multidimensionaal en Lichter Zelf te ervaren en te activeren op DNA niveau.

In onze cirkel van Licht delen we de krachtige en prachtige energie van het geactiveerde Lichtportaal van de Stargate. Reizen we in de meditaties door de hoger dimensionale velden van energie, kleuren en verfijnde lichaam sensaties. Ervaren we de helende energie vibraties van de Engelen and ander  hoger Licht bestaan, zoals Geascendeerde Meesters en hoger ontwikkelde Sterren civilisaties, zoals o.a. de Pleiadians, de Arcturians, de Hathors. Zo ontstaat er door de dag heen een fantastisch veld van diverse hoogfrequente energieën. Ik geef daarbij vaak, als channel voor mijn team van Gidsen, informatie of activaties door, in woord of in gechanneld geluid en Lichttaal.

Alles wat je praktisch voor de deze dag ontvangen cadeautjes van heling, activatie en bewustzijns verruiming hoeft te doen is lekker te ontspannen, te ervaren en met een open instelling in de door mij en mijn team Lichtgidsen geleide meditaties, mee te gaan. Een kennismaking met het zelf ervaren van een meer fijnstoffelijke manier van waarnemen, die zich openbaart in subtiele fysieke ervaringen of het zien van beelden, kleuren of misschien als je derde oog al wat meer geactiveerd is in het zien van de Lichtwezens die met ons de energie van de dag maken.

Deze ervaring zal je inzicht, in wie wij als mens in groter kosmisch verband zijn, verruimen en is geschikt voor iedereen die hier kennis mee wil maken. Meer informatie kun je vinden op mijn website http://www.stargatelightwork.com. Boeken kan via http://www.djoj.nl.
Een liefdevolle groet.