Evenement 14-06-19 : Body, Mind, Spirit Retreat, Radhadesh spiritueel India in de Belgische Ardennen


Body, Mind, Spirit Retreat, Radhadesh spiritueel India in de Belgische Ardennen

Houder:
Janna Hopman en Ria Regnery
  Provincie:
Vlaanderen
Datum:
vrijdag, 14 juni 2019 - zondag, 16 juni 2019
  Locatie:
Landgoed Petite Somme bij Septon-Durbuy (kasteel Radhadesh) in de Belgische Ardennen
Tijd:
Vrijdag 14 juni 14:00 uur tot zondag 16 juni 15:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 350 (incl.maaltijden,tweepers.kamers)
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
groepsreizen
  E-mail:

stargatelightworkatgmail .com, infoatriaregnery .nl

Drie dagen heerlijk opladen en nieuwe energie en inzichten opdoen in de prachtige bosrijke omgeving van de Belgische Ardennen.

Deze retraite voor je Body, Mind en Spirit, wordt gegeven door twee ervaren spirituele coaches, die samen vanuit hun eigen jarenlange ervaring het programma vormgeven voor een optimale en spirituele retraite.  Ieder dagdeel is er programma, maar ook tussendoor ruimte voor rust en het genieten van de heerlijke landelijke omgeving en lekker wandelen in het bos.

Janna Hopman werkt als bewustzijn- en ascensie coach en spiritueel leraar. Zij is een channel voor de Starcouncils of Light en de geascendeerde Meesters. Je zult dit weekend je ware multidimensionale aard gaan verkennen en ervaren. Dit gebeurt via meditaties in het hoger dimensionale portaal van de Stargate. We worden hierbij ondersteund door Helpers van Hoger Licht, o.a. via activaties, heling, gechanneld geluid en lichttaal van de Hathors en Lichtgrid technologie van de Arcturianen. Voor al die kadootjes van Licht die we daarbij ontvangen hoef je niet meer te doen dan heerlijk te ontspannen en te zijn. Je komt zo meer in balans en ruimt op een zachte manier spanning op die je niet meer mee naar huis wilt nemen. Deze eigen ervaringen en de informatie en inzichten die je krijgt zullen je inzicht in wie wij als mens in kosmisch verband zijn, veranderen. Kijk voor meer informatie over haar werk op www.stargatelichtwork.com

Ria Regnery geeft Chi Kung en Tao Yoga in combinatie met de helende klanken van de Tao en klankbeleving (stemexpressie en klankschalen). In haar lessen is er aandacht voor lichaamsbewustwording, zintuigelijke waarneming, ontspanning, centeren en aarding. De aandacht is gericht op bewust aanwezig zijn door beweging. Omdat het zomer is zullen we ook heerlijk buiten kunnen oefenen. Kijk voor meer informatie op www.ria-regnery.nl

Daarnaast is het ook vooral een verwen weekend met lieve mensen die op hetzelfde pad zijn. Heerlijk indiaas eten en inspiratie opdoen. Gezellige gesprekken. We beloven je dat je boterzacht ontspannen en met een glimlach om je mond naar huis gaat :-)  

Om de kosten zo laag mogelijk te houden is de accomodatie eenvoudig en met twee op een kamer, met lekkere bedden (zelf uitgeprobeerd). Het eten is inclusief. Drankjes doe je zelf. Er is tegen bijbetaling beperkte mogelijkheid tot boeken van een eenpersoons kamer. Radhadesh is een kasteel dat de thuisbasis is voor een spirituele gemeenschap. Op het terrein bieden zij diensten aan. Zij hebben een fantastisch vegetarisch restaurant, een winkel met leuke spirituele spullen, kleding en kristallen en een bakkerij. In het kasteel is een tempel met diensten door de dag heen waarbij we welkom zijn mocht je dit willen. De plek is goed bereikbaar met de auto en mocht je dit willen kunnen we bemiddelen in carpoolen zodat de reiskosten gedeeld kunnen worden.

Je kunt je aanmelden via de mail stargatelightworkatgmail .com of infoatria-regnery .nl