Evenement 08-03-19 : Kashmirische massage workshop - voor mannen


Kashmirische massage workshop - voor mannen

Houder:
Michael Polling
  Provincie:
Buitenland
Datum:
vrijdag, 8 maart 2019 - vrijdag, 15 maart 2019
  Locatie:
Garafía, La Palma, Canarische eilanden, Spanje
Tijd:
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 500
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
  E-mail:

michaelatgroeieninverbinding .nl

De Kashmirische tantra-massage lijkt op het eerste gezicht een heel makkelijke massage. Op het eerste gezicht. Want juist doordat zij zo makkelijk 'lijkt', is zij zo lastig. Om haar goed te doen, zou je jezelf als masseur/masseuse eigenlijk helemaal weg moeten cijferen. En, neen, dat is geenszins makkelijk. Betekent dit dat je er als gever niet meer van kunt genieten? Nee hoor, de diepgang die je zodoende bereikt, geeft een enorme voldoening. Ook voor de ontvangende partij.
 
Wil je een dergelijke diepgang in jouw massage bereiken? Eind november en begin december geef ik op La Palma een groepsworkshop van een week waarin de fijne kneepjes van de Kashmirische tantramassage centraal staan.
Ben je geïnteresseerd, laat dit dan snel weten. De groepsgrootte is namelijk maximaal 10 m/v. De minimum grootte is 6 m/v. De workshop is voor stellen en singles; in principe oefen je op meerdere deelnemers, maar voor de stellen is dit geen verplichting.
 
Inbegrepen is verblijf, eten en drinken; slaapgelegenheid is op zaal en in de groepsruimte, dus weinig luxueus, maar de prijs voor de 7-daagse workshop is daarom ook laag: €500 (p/p full pension, exclusief reis).
Wil je meer comfort, geef dat direct aan. Op loopafstand liggen drie vakantiehuisjes (ongeveer tussen €300 en €400 per week), mochten ze nog vrij zijn, dan boek ik ze direct voor je.
 
Het programma is zodanig ingericht dat je 's middags, tussen lunch en diner, vrij hebt. In de directe omgeving kan je prachtig wandelen. Wil je meer/verder, dan is een huurauto handig - eventueel met meerdere deelnemers. Je krijgt dan een routebeschrijving vanaf het vliegveld naar de locatie in het noorden van het eiland (ongeveer anderhalf uur rijden).
 
De precieze data zijn (uitgaande van vluchten vanaf Schiphol met Transavia.): vr. 8 t/m. vr. 15.
M/v-groepsworkshops: di. 20 – di. 27 november en vr. 7 – vr. 14 december.