Evenement 28-04-21 : Webinar B2 Niet-eigen energie


Webinar B2 Niet-eigen energie

Houder:
Lied van de Merel
  Provincie:
Media
Datum:
woensdag, 28 april 2021
  Locatie:
Online
Tijd:
19:00-21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
25,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
wetenschap
  E-mail:

infoatliedvandemerel .nl

Dit is een webinar in een serie over psychosegevoeligheid, maar is geschikt voor iedereen die is geïnteresseerd in traumaverwerking. Het is noodzakelijk om eerst het webinar over traumaverwerking te volgen (B1)
 
Steeds meer mensen beseffen dat er een onmiskenbare spirituele kant zit aan een psychose. Een psychose volgt vaak op een periode waarin je heel zeker wist hoe alles zat. Je begreep en doorzag de kosmos op een heel diep, of heel hoog niveau. Je zag de samenhang van alles en was er volkomen door in vervoering. Een negatieve variant doet zich voor als je een levensveranderende, of heel erg angstige gebeurtenis of periode meemaakte (in je huidige leven, je jeugd of zelfs een voorgeboortelijke herinnering), of je was erg eenzaam en de angst en de verwarring slopen er langzaam in.
 
Of een psychose een ziekte is, is soms een heet hangijzer, soms meer voor je omgeving, soms meer voor jezelf. Energetisch gezien is een psychose eindeloos veelkleurig, letterlijk. Kleuren die mooi zijn, maar ook schakeringen van oneindig donker. Een psychose heeft weliswaar onmiskenbare fysieke kenmerken, maar is in de kern een energetisch fenomeen. Je energieveld is op zijn zachtst gezegd in beweging, ook al zijn er bij sommigen momenten van intense stilte en eenheidservaring en als de uitputting toeslaat, kan het grijs het volledig overnemen.
 
Lees meer op de website:
 
www.liedvandemerel.nl/psychosegevoeligheid-en-spiritualiteit.html
 
Direct inschrijven:
https://liedvandemerel.mijndiad.nl/inschrijven