Evenement 16-03-21 : Webinarserie Energetische Geneeskunde


Webinarserie Energetische Geneeskunde

Houder:
Lied van de Merel
  Provincie:
Media
Datum:
dinsdag, 16 maart 2021 - dinsdag, 30 maart 2021
  Locatie:
Online
Tijd:
18:30-21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
149,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
wetenschap
  E-mail:

infoatliedvandemerel .nl

Driedelige webinarserie, drie avonden in drie opeenvolgende weken. Leer alvast de theorie en schrijf je in voor de optionele praktijkdagen als de lockdown voorbij is!
 
Energetische geneeskunde bestaat uit een aantal 'takken van sport'. Denk hierbij aan energetische therapie, acupunctuur, homeopathie. Alle natuurgeneeswijzen die uitgaan van een energetisch mensbeeld vallen onder deze paraplu-term.
 
Reguliere geneeskunde is gebaseerd op de klassieke natuur- en scheikunde en steunt zwaar op farmacologie en fysiek ingrijpen. Energetische geneeskunde is gebaseerd op de nieuwste inzichten vanuit de kwantumnatuurkunde en maakt gebruik van subtiele ingrepen in de energetische natuur van de mens.
 
In deze cursus brengen we beide vormen van geneeskunde op een fundamentele manier met elkaar in verband, met respect voor beide paradigma's. We zien dat de energetische geneeskunde in de ware zin van het woord complementair is aan de reguliere geneeskunde. We bekijken welk onderzoek er is gedaan binnen de kaders van de reguliere wetenschap én de moderne energetische wetenschappen aan universiteiten van over de hele wereld. Hierbij ligt de focus op energetische therapie, maar ook de andere richtingen komen aan bod. Vraag je je bijvoorbeeld af wat het verband is tussen licht en je alvleesklier? Of tussen een ego-perspectief en je ontstekingswaarden? Op dit concrete niveau leer je de energetische en materiële werkelijkheid integreren en de plaats van ziekte en gezondheid in je fysieke en energetische lichaam te begrijpen.
 
Lees meer op de website:
 
https://liedvandemerel.nl/energetische-geneeskunde-cursus.html
 
Direct inschrijven kan via deze link:
https://liedvandemerel.mijndiad.nl/inschrijven