Evenement 12-01-21 : Webinar Psychosegevoeligheid en spiritualiteit


Webinar Psychosegevoeligheid en spiritualiteit

Houder:
Lied van de Merel
  Provincie:
Utrecht
Datum:
dinsdag, 12 januari 2021
  Locatie:
Utrecht
Tijd:
19:00-21:00
  Google Maps:
Bijdrage:
25,-
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
wetenschap
  E-mail:

infoatliedvandemerel .nl

Steeds meer mensen beseffen dat er een onmiskenbare spirituele kant zit aan een psychose. Een psychose volgt vaak op een periode waarin je heel zeker wist hoe alles zat. Je begreep en doorzag de kosmos op een heel diep, of heel hoog niveau. Je zag de samenhang van alles en was er volkomen door in vervoering. Een negatieve variant doet zich voor als je een levensveranderende, of heel erg angstige gebeurtenis of periode meemaakte (in je huidige leven, je jeugd of zelfs een voorgeboortelijke herinnering), of je was erg eenzaam en de angst en de verwarring slopen er langzaam in.
 
Of een psychose een ziekte is, is soms een heet hangijzer, soms meer voor je omgeving, soms meer voor jezelf. Energetisch gezien is een psychose eindeloos veelkleurig, letterlijk. Kleuren die mooi zijn, maar ook schakeringen van oneindig donker. Een psychose heeft weliswaar onmiskenbare fysieke kenmerken, maar is in de kern een energetisch fenomeen. Je energieveld is op zijn zachtst gezegd in beweging, ook al zijn er bij sommigen momenten van intense stilte en eenheidservaring en als de uitputting toeslaat, kan het grijs het volledig overnemen.
 
Inhoud
In dit webinar geef ik een kort overzicht van de oorzaak van psychoses bezien vanuit de energetische geneeskunde en geef ik handreikingen voor (zelf)behandeling. Het webinar is een introductie van de stof en kan op zichzelf staan, maar het is ook mogelijk om daarna deel te nemen aan de dagcursus 'Psychosegevoeligheid en spiritualiteit'. Neem je deel aan beide, ontvang je 25,- korting op de prijs van de dagcursus.
 
Voor wie is deze cursus bedoeld?
Specifiek is dit webinar geschikt voor mensen die met psychose of psychosegevoeligheid te maken hebben of hebben gehad, maar het webinar is ook uitermate geschikt voor iedereen die bezig is met zijn/haar spirituele ontwikkeling (of gewoon erg hooggevoelig is) en geïnteresseerd is in de processen die zich daarbij af kunnen spelen. Het webinar is een aanrader voor professionals uit het complementaire én reguliere werkveld die zich willen verdiepen in de energetische, spirituele kanten van psychose.
 
Kosten
Webinar deelname inclusief e-reader: 25,-.
Gratis deelname als je ook de live lesdag boekt.
 
Data
Voor meer data en de andere cursussen, raadpleeg de agenda op de website.