Evenement 24-03-19 : Mijn geest is als los zand; psychose en spiritualiteit


Mijn geest is als los zand; psychose en spiritualiteit

Houder:
Lied van de Merel
  Provincie:
Drenthe
Datum:
zondag, 24 maart 2019
  Locatie:
Emmen
Tijd:
10:00-17:00
  Google Maps:
Bijdrage:
€ 99
  Website:
Categorie:
persoonlijke groei
wetenschap
  E-mail:

liedvandemerelatgmail .com

In deze workshop neem ik je mee op reis door de wereld van geest en materie, met de focus op psychose en psychosegevoeligheid. Ik leg het verband uit tussen de fysieke, emotionele en spirituele factoren die een rol spelen bij het ontstaan van een psychose, met aandacht voor de vele verschillende vormen ervan.
 
Ik geef richtlijnen voor het omgaan met psychose en psychose-achtige ervaringen, voor preventie en behandeling vanuit de aanvullende geneeskunde, met de nadruk op voeding, kruidengeneeskunde en (last but definitely not least) energetische therapie. Ook de do's en don'ts voor een veilige spirituele ontwikkeling komen aan bod, ter preventie van de zogenaamde spirituele psychose.
 
We gaan met praktische oefeningen aan de slag en er is voldoende ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.
 
De workshop is geschikt voor iedereen die met psychose of psychosegevoeligheid te maken heeft of heeft gehad, maar ook voor mensen die van zichzelf weten dat ze gemakkelijk 'wegzweven' en moeite hebben op aarde te blijven en/of moeite hebben zich veilig te voelen in verbinding met anderen. Deze workshop geeft je inzicht in hoe je energieveld werkt en hoe je veilig aan je spirituele ontwikkeling kunt werken terwijl je in verbinding blijft met de aarde en je directe omgeving.
 
Voor energetisch therapeuten is deze cursus een begin om deze aandoening veilig en succesvol te leren behandelen. Voor regulier behandelaars geeft deze cursus inzicht in een onderbelichte kant van psychose op een heldere, goed onderbouwde wijze.
De geaccrediteerde cursus 'Aanvullende behandeling van psychose en psychosegevoeligheid' voor energetisch therapeuten volgt bij voldoende belangstelling in september 2019.
 
Kosten: 99,- inclusief reader, poster met instructieve afbeeldingen van psychose in de aura, lunch en thee. KTNO accreditatie is aangevraagd, dus waarschijnlijk kun je deze scholing als bijscholing opvoeren bij je beroepsvereniging. Aantal EC's is 0,3. Je beroepsvereniging kent waarschijnlijk meer punten toe, want 1 EC is 28 studie-uren.
 
naar de agenda op de website: 
www.liedvandemerel.nl/agenda.html
naar mijn introductie-artikel over spirituele psychose:
www.liedvandemerel.nl/psychose.html